2CELLOS najavili posljednji koncert u Hrvatskoj – veliki spektakl stiže u Arenu Zagreb – Music Box – Glazbeni portal

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


2CELLOS najavili posljednji koncert u Hrvatskoj – veliki spektakl stiže u Arenu Zagreb

Nakon provedenih 10 godina kao 2CELLOS, objavljenih 6 studijskih albuma, skupljenih više milijardi streamova, nastupa na kultnim mjestima diljem svijeta i prodanih skoro milijun ulaznica za svoje energične nastupe, duet Luka Šulić i Hauser najavljuju svoj posljednji nastup u Zagrebu u sklopu svjetske turneje i objavljuju kako je 2022. posljednja godina u kojoj nastupaju kao 2CELLOS.

“Ova turneja je kulminacija svega što smo kao 2CELLOS  postigli. Ovo će biti najjači koncerti, s najvećim brojem posjetitelja. Popeli smo se zajedno na planinu i dosegli vrh onoga što možemo zajedno napraviti. Sve što smo naučili iz zajedničkog sviranja uložiti ćemo u ovu turneju. Koncerti će biti intenzivni, snažni, dirljivi i emotivni. Sve što možemo i znamo poklonit ćemo publici – i onda možemo “umiroviti” 2CELLOS. Jeste li spremi proslaviti to s nama?” – kažu 2CELLOS.

Zagreb se, prema odluci ovih virtuoza, našao na posljednjem mjestu europskog dijela turneje i to s razlogom. Naime, prema riječima slavnog dvojca, “Tu smo sve počeli, tu želimo i završiti”, Zagreb je postao zadnja europska destinacija na kojoj će zajedno zasvirati ovaj planetarno popularni duet. To je ujedno i prilika za sve fanove iz Hrvatske, ali i iz okolice, da zadnji put vide i čuju 2CELLOS uživo. I kao što su sami naveli, ova će turneja biti nabijena energijom i emocijama kao niti jedna do sada.

A Zagreb je dobio počasno mjesto.

Naša najveća svjetska glazbena senzacija svoj zadnji koncert u Europi kao 2CELLOS održat će 19. rujna u Areni Zagreb, a ulaznice su u prodaji od petka 4. ožujka u 10.00 sati putem sistema Eventim ili online OVDJE. Cijene se kreću od 190 do 590 kuna, a tu su i VIP ulaznice za 1 130 i 1 180 kuna.

Foto: Simone di Luca

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI