Adastra novim singlom opisuje borbu s osjećajima nakon prekida duge i burne veze – Music Box – Glazbeni portal

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Adastra novim singlom opisuje borbu s osjećajima nakon prekida duge i burne veze

Grupa Adastra predstavlja “Prekinuti raj”, novu rock pjesmu koja svojom žestinom opisuje borbu s osjećajima prvih dana i mjeseci nakon prekida duge i burne veze. U pjesmi se pojavljuje motiv dvaju leptira koji simboliziraju krhkost osjećaja i njihovo fatalno putovanje prema suncu.

Videospot su režirali poznati hrvatski fotograf Šime Eškinja i Jeronim Marić, pjevač i autor grupe Adastra. Sniman je u Dvorcu Sveti Križ Začretje, model u spotu je Kristina Džigurski, a na realizaciji spota su još sudjelovale modna dizajnerica Saša Maksimilijan i filmska šminkerica Ela Milković.

“Ovo je već četvrti spot koji Šime i ja zajedno radimo i sjajno se nadopunjujemo. Kada smo pristupili kreiranju spota, Šime se bazirao oko vizualnih detalja i simbolike pomoću platna, poveza preko očiju i odabirom i pokretima modela, dok sam ja više pridonio s odabirom lokacije, postavljanjem rasvjete, montažom i vizualnim efektima. Bio sam oduševljen sa Šiminim odabirom modela jer je Kristina vizualno vrlo zanimljiva i mistična, a posebno joj moram dati zasluge za izdržljivost na setu jer smo snimali u vrlo hladnim uvjetima, a temperatura nije prelazila iznad 3 stupnja Celzijeva” – navodi Jeronim.

“Glazba je nastala prije nekoliko godina, no stihovi su stizali postupno kroz proteklih godinu dana. Storytelling moje prijateljice Lorene Zvonimire Kolak i neka osobna iskustva su me inspirirala da oblikujem stihove pjesme ‘Prekinuti raj’. Intenzivno radimo na našem petom albumu i jedva čekamo nastupe. Uskoro krećemo s planiranjem naše turneje po Hrvatskoj te nam je plan objavljivati spot svakih tri do četiri mjeseca”rekao je Jerko.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI