Adele Parks: Takve sam sreće

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Što ako dobitak podrazumijeva gubitak svega ostalog? Trebao je biti dobitak na lutriji o kojem su oduvijek sanjali…

Punih petnaest godina, Lexi i Jake s prijateljima zaokružuju šest istih brojeva. Uz pića, večere i ljetne roštilje, tri su para godinama razgovarala o važnim stvarima – djeci, brakovima, karijeri – i smijali se kad nisu uspjeli ništa osvojiti. Ali jedne subotnje večeri dogodi se nezamislivo. Nastane razdor u grupi. Netko je uhvaćen u laži. A uskoro nakon toga izlazi šest brojeva koji zauvijek sve mijenjaju. Lexi i Jake imaju listić vrijedan 18 milijuna funti. Njihovi su prijatelji odlučni potražiti svoj dio.

Adele Parks studirala je engleski jezik i književnost na Sveučilištu Leicester. Svoj prvi roman, Playing away, objavila je 2000. godine, iste godine Evening Standard prepoznao Adele kao jedno od londonskih „Twenty Faces to Watch“. I doista, Playing away bio je debitantski roman 2000. godine.

Adele je u devet godina objavila devet romana, uključujući Game Over, Tell Me Something i Love Lies, a svi su bili bestseleri. Prodala je više od milijun primjeraka svojih djela. Dva njezina romana (Husbands i Still Thinking of You) trenutačno se razvijaju kao filmski scenariji. Od 2006. službena je glasnogovornica Svjetskog dana knjige. Živjela u Italiji, Bocvani i Londonu, sve do prije dvije godine, kada se preselila u Guildford, gdje sada živi sa suprugom i sinom.


Darujemo jednu čitateljicu!

Pravila su jednostavna:

  • Kako biste sudjelovali u darivanju, u komentare ispod, na webu napišete #shehr
  • Pratite nas putem društvenih mreža Facebook , Instagram i YouTube
  • Možete se prijaviti samo jednom
  • Preporučite prijateljima… Vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 10prosinca točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI