Ako ste od rijetkih koji još nisu vidjeli novi trailer Batmana…

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Studio Warner Bros. Pictures je u subotu navečer u sklopu DC Fandome-a objavio novi trailer dugoočekivanog filma “The Batman”, redatelja Matta Reevesa (redatelja franšize “Planet majmuna”) sa Robertom Pattinsonom (posljednji film “Tenet”) u glavnoj ulozi.

Do sada smo u ulogama Batmana gledali legendarnog Michaela KeatonaBena Afflecka, po mnogima najboljeg Batmana do sada Christiana Balea, a sada je mračnu ulogu preuzeo Robert Pattinson.

Iako su vijesti o njegovom castingu isprva naišle na negativnu reakciju, izgleda da će Robert Pattinson biti vraški dobar Batman.

Prije više od godinu dana, redatelj je prvi put pokazao kako će Pattinson izgledati u nadolazećoj ulozi. Mračni i tajanstveni teaser prikazuje Pattinsona u novom Batmanovu odijelu, s novim Batmanovim simbolom zajedno s dijelom Pattinsonove kapuljače. Ukratko, isječak je bio jednako mračan, tužan i seksi, što je prilično dobro za Pattinsona (i Batmana).

Čini se da je Pattinson također sklon stavu – više mozga nego mišića. “On je kompliciran lik… Njegov moral je malo iskrivljen”, rekao je Pattinson za New York Times za lik Brucea Waynea. “On nije zlatni dječak, za razliku od gotovo svakog drugog lika iz stripova. Njegov pogled na svijet ima jednostavnost, ali mjesto gdje se nalazi je čudno, što vam omogućuje da imate više prostora s likom.”

Nakon odgledanog trailera obožavatelji u komentarima nisu skrivali svoje uzbuđenje. Jedan od njih je napisao: “Ovo izgleda zastrašujuće nadmoćno! Ne bih se želio petljati s Batmanom Roberta Pattinsona. Što se tiče Colina Farrella, nikad ne bih pretpostavio da je Pingvin.” Drugi je pak komentirao: “Nevjerojatno je da se ispod ovog Batman kostima nalazi Robert Pattinson! A on je tako mračan i zao. Nije samo Crni vitez, već i anđeo osvete. Siguran sam da će ovaj film biti jedan od najboljih u 2022.”.

Zvjezdanu ekipu čini poznata Gothamova postava čije uloge nose Zoë Kravitz kao Selina Kyle, Paul Dano kao Edward Nashton, Jeffrey Wright kao James Gordon, John Turturro kao Carmine Falcone, Peter Sarsgaard kao okružni tužitelj Gil Colson, te Barry KeoghanJayme LawsonAndy Serkis kao Alfred, i Colin Farrell kao Oswald Cobblepot.

Scenaristi filma su Matt Reeves i Peter Craig. Reeves i Dylan Clark su producenti, zajedno sa Simonom EmanuelomMichaelom E. UslanomWalterom Hamadaom i Chantal Nong Vo. Batmana su kreirali Bob Kane i Bill Finger, a film se temelji na likovima iz DC svijeta.

“The Batman” u distribuciji Blitza, u kina dolazi u ožujku 2022., u 3D, 2D i IMAX formatima.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI