Američke punk rock legende Lagwagon po prvi put stižu u Hrvatsku! – Music Box – Glazbeni portal

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Američke punk rock legende Lagwagon po prvi put stižu u Hrvatsku!

Legendarni američki punk rockeri Lagwagon po prvi put će doći u Hrvatsku i to 2022. godine.

Lagwagon će u sklopu turneje nastupiti i u Hrvatskoj u klubu Boogaloo, 7 lipnja 2022. godine.

Bend je nastao 1989. u Kaliforniji. Za razliku od svojih vršnjaka i “susjeda” iz bendova Green Day, The Offspring i Rancid, nikad nisu otišli u mainstream do kraja, iako se sigurno radi o globalno poznatom bendu u punk krugovima. Zanimljivo je da su karijeru započeli kao Section 8, ali su uskoro promijenili ime u Lagwagon, iza čega se zapravo krije ime njihovog poprilično nepouzdanog kombija za turneje.
Iako su imali nekoliko pauza u svom djelovanju, u više od 30 godina postojanja izbacili su devet albuma i četiri EP-a. Ovom prilikom u Boogaloou će osim svojih najvećih hitova posebnu pažnju posvetiti posljednjem albumu “Railer” iz 2019. Ako se mora istaknuti jedna pjesma ovog benda, to je svakako “May 16” koja je bila uvrštena kao jedna od pjesama u Tony Hawk’s Pro Skater 2, videoigrici koja je obilježila cijelu jednu generaciju.

Cijena early bird ulaznice je 135 kuna i bit će dostupna uskoro. Nakon toga će cijena porasti na 165, dok će na dan koncerta koštati 190 kuna. Ulaznice možete kupiti OVDJE.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI