Aria Cnoll: Nebo iznad neba

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Ona piše poeziju i prozu, a svoje knjige tiska o vlastitom trošku. Izdala je četiri romana, četiri zbirke poezije i jednu zbirku s citatima. Aria Cnoll pseudonim je pod kojim piše Karolina Obradović. Odrasla je u blizini Slavonskog Broda.

Poeziju je objavljivala u Webstilusovim zbornicima kao i u zajedničkim zbirkama autora. Neke od kratkih priča objavljivala je u Motivacijskom magazinu Kleopatra.
Svoje tekstove i djela predstavlja na društvenim mrežama, Facebooku i Instagramu, a poeziju s glazbom na YouTube kanalu. Uz to je stalna suradnica na Stella portalu i piše ljubavne romane za časopis Gloria. U časopisu su joj izašli romani: Zaboravljena pisma i Tragovi ljubavi.

Karolina je već u djetinjstvu osjetila ljubav prema pisanju. U pisanju pronalazi sebe i beskompromisno mu se predaje. Njenu poeziju nadahnjuju razne teme, ali tu izdvaja vječnu i neiscrpnu temu ljubavi.

Do sada je objavila romane: Nebo iznad neba, U arhivi vremena, Međuprostor i Igrač, a ne igračka. Objavila je i četiri zbirke poezije: Dok osjećaji vode svoj ples, Zagrljaj tišine, Suhe kapi, U pozadini jedne note, te zbirku citata Mala riznica riječi.

Nebo iznad neba

Nakon nesreće Nora se nađe na mjestu daleko od svega što je do sad poznavala. Iza zidina u kojima se skriva tajanstveni, zapušteni grad Nora upoznaje mjesto zvano Vita i njegove stanovnike. Izlaz iz njega nije moguć osim po dolasku osoba koje nazivaju Jahačima i kojima stanovnici beskompromisno vjeruju. No jesu li oni zapravo ti koji na neki način odlučuju o njihovim sudbinama?

Primorana naviknuti se na njoj nepoznata pravila i slijedom neobičnih događaja, vizija i snova, Nora se sve više plaši činjenice da se nikad više neće moći vratiti od kud je došla. Iako iz dana u dan sve više spoznaje sebe još uvijek nije potpuno svjesna mjesta na kojem se nalazi.

No što će se dogoditi kad njezin ego s vremenom popusti i glas razuma nadglasa glas srca? Hoće li smoći dovoljno snage da oprosti sebi i drugima? Što će se dogoditi kad naposljetku otvori oči…?


Darujemo jednu čitateljicu!

Pravila su jednostavna:

  • Kako biste sudjelovali u darivanju, u komentare ispod, na webu napišete #shehr
  • Pratite nas putem društvenih mreža Facebook , Instagram i YouTube
  • Možete se prijaviti samo jednom
  • Preporučite prijateljima… Vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 3. lipnja točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI