Avon slavi radost darivanja – She

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Avon ovog Božića daje osobni pečat svakom poklonu: uz neodoljive i jedinstvene ideje koje bude toplinu darivanja u blagdanskom obiteljskom okruženju. U ovom i dalje izazovnom razdoblju, pokazati da misliš na drugoga znači još i više. Avon ima za cilj oživjeti tradiciju darivanja najvažnijih ljudi u našim životima slaveći životne trenutke, velike i male, šireći radost i pozitivu.

Pokloni upotpunjeni božićnim karticama, s tom posebnom osobnom porukom ispisanom rukom, zapakirani u božićne vrećice ili mnoštvo već neodoljivo upakiranih setova, predstavljaju klasičan simbol darivanja. Listanje Avonovih blagdanskih kataloga, traženje najboljeg poklona, uživanje u pripremi i skrivanju, da bi na samo božićno jutro osvanuli pod borom: sve su to trenuci koje trebamo njegovati. I veseliti se mnoštvu osmijeha u toplini doma.

Avon gingerbread and apple

Ove sezone Avon je pripremio poseban osobni pečat za svaki poklon: božićnu čestitku čijom kupnjom donirate za borbu protiv raka dojke! Ne samo da ćete razveseliti svoje najmilije osobno ispisanom porukom na čestitki, nego ćete učiniti i dvostruko veselje, donirati tamo gdje je potrebno.

Avon je pripremio široku paletu kozmetičkih i nekozmetičkih poklona, kao i gotovih poklon setova osmišljenih da zajedno stvaraju baš ono što ste zamislili: hoćete li odabrati jedinstven nakit, savršen modni dodatak ili preslatke božićne pidžame i detalje za kućnu dekoraciju? Možda ipak želite taj poseban miris kojim ćete iskazati sve svoje osjećaje? Ili pak inovativne setove za njegu lica, za duge zimske večeri i trenutke baš za sebe? Tu je i najnovija Unlimited Drama maskara. Jer jedina drama koju želiš u ovim blagdanskim trenucima, je ona na tvojim očima, zar ne?

#gledajmesada

Sigurni smo da ćete se možda i najviše oduševiti Avonovim Adventskim kalendarom? 24 prozora, za 24 dana otvaranja i iznenađenja…. mmm, ma tko se ne veseli prosincu?

Koliko miris cimeta i okus božićnih kolačića bude vaša sjećanja na prošle blagdane? Uz Avonove preslatke #gingerbread novitete, neodoljive kupke s okusima blagdanskih slastica ili obiteljsku Avon Care kolekciju u božićnom pakiranju, stvarat ćete nove trenutke, zajedno. Ne propusti i nove mirisne novitete iz omiljene Today Tomorrow Always linije: Amour za nju i Today za njega. Jednostavno, baš sve što trebaš, na jednom mjestu.

Probaj i povjeruj, prijavi se besplatno i sama naruči online, tako ćeš najlakše i najbrže doći do svih željenih iznenađenja za one koje voliš.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI