Beauty proizvodi s pčelinjim otrovom novi su hit na našem tržištu!

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Pčelinji otrov poznat je u svijetu već tisućama godina kao prirodni lijek koji, ovisno o vrsti primjene, pomaže protiv bolova kod mnogobrojnih bolesti kao što su multipla skleroza, artritis, išijas te sportske povrede. Pčelinji je otrov jedna od najjačih supstancija koja poboljšava mikrocirkulaciju krvi, a ima i protutumorska i protuupalna djelovanja. Koristi se i kao prirodni botoks jer potiče prirodnu proizvodnju kolagena i elastina. Iako ne može zaustaviti proces starenja, može ga vidno usporiti I to ublažavanjem postojećih bora i sprječavanjem pojave novih. Kožu lica ostavlja glatkom i osvježenom.

BeeVenom touch

Na ideju o pokretanju branda prirodne kozmetike s pčelinjim otrovom došao je mladi inovator Tvrtko Matijević, diplomirani inženjer agronomije. Nakon dugo godina istraživanja uspio je razviti najbolju tehnologiju za sakupljanje pčelinjeg otrova pa trenutno u Hrvatskoj proizvodi najkvalitetniji pčelinji otrov s čak 70% melitina (protein koji je zaslužan za sve blagodati pčelinjeg otrova). Nakon što je pčelinji otrov dugo vremena plasirao kao sirovinu na strana tržišta, odlučio je taj vrhunski proizvod jedinstvene kvalitete zadržati u Hrvatskoj.

Proizvodi su na hrvatskom tržištu plasirani pod brendom BeeVenom touch. Ime je kreirano kao ilustracija stvarnog dodira prirode (uboda pčele) koji potrošači tih proizvoda i osjete. BeeVenom touch proizvodi su prirodni, sigurni i ne sadrže zabranjene supstancije. Uz pomoć hrvatskih i ruskih znanstvenika, razvijena su tako tri proizvoda, odnosno, tri kreme na bazi pčelinjeg otrova.

Više o proizvodima

BeeVenom touch krema za masažu jedna je od najpotentnijih ljekovitih krema za masažu. Namijenjena je za olakšanje i masažu zglobova i mišića te kod tegoba uzrokovanih sportskim ozljedama, istegnutih tetiva ili od rada za računalom. Pčelinji otrov utkan u kremu ima višestruke učinke – poboljšava prokrvljenost i pokretljivost zglobova, dok melitin, kao glavni peptid pčelinjeg otrova, pospješuje ublažavanje tegoba. Primjenom na bolnom mjestu, krema ubrzava mikrocirkulaciju krvi i do 200 puta. Tako brzo donosi olakšanje, ublažava bol i pospješuje dotok krvi. Pčelinji otrov u kombinaciji s drugim aktivnim sastojcima pridonosi poboljšanju općeg stanja tijela.

 

BeeVenom touch krema za lice s pčelinjim otrovom potiče mikrocirkulaciju za svjež izgled lica, smanjuje vidljivost postojećih bora te sprječava nastanak novih. Uz protuupalno i antivirusno djelovanje, ova inovativna formulacija i kombinacija djelatnih tvari i pčelinjeg otrova njeguje kožu i poboljšava njen izgled, a redovitom primjenom ten održava svježim i mladenačkim.

BeeVenom touch anticelulitna krema za tijelo sadrži kombinaciju pčelinjeg otrova i kofeina čije sinergijsko djelovanje njeguje kožu s masnim naslagama i celulitom. Kofein svojim djelovanjem uništava masno tkivo, dok pčelinji otrov potiče prirodnu proizvodnju kolagena i elastina. Uz to, potiče mikrocirkulaciju krvi, pomaže u održavanju vitke linije te kožu ostavlja glatkom, toniranom i mekom.

Važno je napomenuti da se procesi kojima se podvrgavaju svi proizvodi pažljivo nadziru u pogledu sigurnosti i djelotvornosti. Korištenjem najnovije tehnologije prilikom prikupljanja pčelinjeg otrova, pčelama nije nauđeno, a njihov žalac ostaje netaknut. Sav otrov prikupljen je etičnim praksama te se tako maksimalno poštuje najsnažniji i najkvalitetniji proizvod prirode. Mladi inovator Tvrtko intenzivno radi na istraživanjima kako bi povećao paletu proizvoda na bazi pčelinjeg otrova te ju u skorijoj budućnosti upotpunio s još inovativnijim proizvodima.

Beevenom touch kozmetiku možete kupiti ljekarnama u sklopu Oktalpharme, u Tvornici zdrave hrane, na službenom webu beevenomtouch.com te na beauty webshopu izvorno.hr.

 Preporučene maloprodajne cijene:

  • BeeVenom touch krema za masažu, 100 ml: 180,00 kn
  • BeeVenom touch krema za lice, 50 ml: 170,00 kn
  • BeeVenom touch anticelulitna krema za tijelo, 50 ml: 120,00 kn

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI