Beogradska alternativna trojka Šajzerbiterlemon pjesmom “Strepnja” najavljuju album – Music Box – Glazbeni portal

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Beogradska alternativna trojka Šajzerbiterlemon pjesmom “Strepnja” najavljuju album

Beogradski alternativni rock trio Šajzerbiterlemon objavio je pjesmu “Strepnja”, singl i spot kojim najavljuju dugoočekivani drugi album.

Ovo je prva novost iz tabora popularnih Šajzera nakon gotovo dvije godine. Režiju spota potpisuje bubnjarica benda Ana Đurović, kojoj je ovo debitantsko ostvarenje u svijetu glazbenih spotova. Za kameru je bila zadužena Ana Žeželj, dok montažu potpisuje Janja Bilbija.

Pjesma je nastala u jesen 2019. godine uoči velikog nastupa na Hali Gali festivalu i tada je premijerno uživo izvedena u proširenoj postavi s Andrejem Mladenovićem (Stray Dogg, Crvi, Sitzpinker) i Pavlom Trifunovićem (Sitzpinker), a dvije godine kasnije u sklopu novog albuma konačno dobiva studijsku verziju. Snimljena je u beogradskom studiju Down There, a produkciju potpisuju Andrej Mladenović i Uroš Milkić.

Šajzerbiterlemon ovim singlom i najavom drugog albuma započinje novi ciklus u svom radu, s novim basistom Konstantinom Jankovićem i mnoštvom novih žanrovskih utjecaja. Album će biti objavljen na proljeće 2022. godine kao zajedničko izdanje zagrebačkog Geenger Recordsa i beogradske Pop Depresije.

Foto: Ana Žeželj

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI