Bezvremenska mirisna ikona Ferragamo Signorina slavi 10. obljetnicu

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Globalni uspjeh od svog lansiranja, široko rasprostranjeni ženski miris Signorina predstavlja jedan od najživljih izraza Ferragama, i kao počast savršenosti i kreativnosti KUĆE u svijetu parfema i kao snažan simbol jedinstva i prijateljstva među ženama.

Sada slavi svoju 10. godišnjicu, sa svoja tri primamljiva mirisa, nova kolekcija Ferragamo Signorina odaje počast različitim ženskim osobenostima, poštujući naše osebujne ukuse, uvijek ostajući vjerni sebi. U srcu kolekcije leži dubok osjećaj pripadnosti, utjelovljen porukom #standforsignorina koja prati novu kampanju Signorina.

Ova veza dobiva oblik u kultnoj Vara mašni: povezana s bezvremenskom baštinom Ferragama, mašnica je prepoznatljiv detalj koji uljepšava svaku Signorina bočicu osmišljenu sa svježim i suvremenim obratom za svaki novi miris.

Signorina

Nježna puderasto roza grosgrain mašna krasi drvenastu parfemsku vodu Signorina, koja spaja slatki jasmin i panakotu.

Ferragamo Signorina

Signorina Misteriosa

U Signorina Misteriosa, crna mašna otkriva tajanstvene i magnetske note ove voćne mješavine koja spaja cvijet naranče i pjenu od crne vanilije.

Signorina Misteriosa

Signorina Ribelle

Razotkriva svoju svijetlu i divlju stranu fuksije u cvjetnoj drvenoj mješavini Signorina Ribelle, obogaćenoj cvijetom frangipanija i sladoledom od vanilije.

Signorina Ribelle

Novo dizajnirano pakiranje ima sjajnu lakiranu Vara vrpcu koja se vijugavo vrti i omotava oko kutije.

Renomirani modni fotograf James Perolls je snimio novu reklamnu kampanju Signorina u kojoj glumi više žena smještenih u prirodnom krajoliku koji izražava spokojan, ali hrabar stav žena iz Ferragama. Naše se signorine vide kako samouvjereno koračaju, ispunjene milošću i prisutnošću; svaka nježno odvezuje svoje Vara mašne, odmotavajući vrpce u zraku. Uokvireni vedrim plavim nebom koje odiše radošću sadašnjosti i živom vizijom budućih dana, one hodaju jedno uz drugo. Svaka vrpca podsjeća na njihovu jedinstvenu osobnost i pozitivnu energiju međusobne podrške, postajući vizualna metafora slobode, zajedništva i samoizražavanja.

#standforsignorina se stoga pojavljuje kao manifest, mantra za suvremenu ženstvenost, posvećena “ženi u vama i svim ženama oko vas”.

Nova Ferragamo Signorina kolekcija dostupna je u ovlaštenim maloprodajnim objektima, u buticima Ferragamo i na ferragamo.com.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI