Bogat program u Slavonskom Brodu povodom Svjetskog dana glazbe – Music Box – Glazbeni portal

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Bogat program u Slavonskom Brodu povodom Svjetskog dana glazbe

U Slavonskom Brodu povodom Svjetskog dana glazbe sprema se glazbeni program bogat događanjima.

U petak 21.6. Alternativna scena mladih Slavonski Brod u poslijepodnevnim satima (16 – 19h) za početak organizira Kids Music Fest na kojemu one najmlađe na igralištu u brodskoj Tvrđavi čeka sijaset zanimljivih događaja (radionica “Viteške igre”, bajkopričalica, facepainting, hair art, body tattoo, karikature, dječja modna revija i poneka radionica), a na istom mjestu u večernjim satima organiziraju žestoku rock večer u kojoj će nevjerojatnu rock energiju svima predstaviti tri benda, mladi brodski Pozeri, zagrebački metalci Greynoise i opaki Out of the Void (Black Sabbath tribute).

Istu večer posjetitelji novootvorene Kuće tambure u brodskoj Tvrđavi moći će od 21.30 h pogledati premijerni brodski nastup benda Nemeček koji će svojom kombinacijom psihodelije, metala i tradicijske glazbe zasigurno oduševiti sve prisutne.

Dan kasnije, 22.6. slavonskobrodska udruga Usudi se u suradnji s udrugom Sunshine na Skate Parku u Splavarskoj ulici organizira drugo izdanje Street Jam Sessiona.

Sportski dio programa započinje u 16h, gdje će se predstaviti članovi udruge ‘Sunshine’ sa svojim gostima iz cijele Hrvatske, ali i šire. Očekujte krš, lom i domaću atmosferu na SKATE/INLINE/BMX SESSION-u kroz cijelo poslijepodne. Nakon toga, od 19h kreće glazbeni dio programa, gdje će nastupiti: Pozeri (Sl. Brod), Snowdrop (Požega), Prorock (Sl. Brod) i Mina (Osijek).

Ulaz za sve posjetitelje na sve ove događaje je besplatan.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI