Buč Kesidi najavili dolazak na Sea Star Festival i rad na novom albumu – Music Box – Glazbeni portal

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Buč Kesidi najavili dolazak na Sea Star Festival i rad na novom albumu

Buč Kesidi, sjajan dvojac iz Pančeva, jedno je od najznačajnijih novih regionalnih imena na sceni u posljednjih nekoliko godina.

Nakon što su prošle godine u Zagrebu rasprodali čak pet koncerata zaredom, hype oko ovog glazbenog dvojca nikako ne jenjava, a publika će ih u Hrvatskoj ove godine moći vidjeti jedino na Sea Star Festivalu u Umagu!

Koncert u Stella Maris krajem svibnja možda će biti prilika premijerno čuti uživo nove pjesme, budući da dečki trenutno intenzivno rade na novom studijskom albumu. Prošle godine nam je bilo prelijepo na koncertima tako da jedva čekamo da se vratimo svirati u Hrvatskoj. Nikad nismo bili na Sea Staru pa se i radujemo tome da doživimo to ludilo, Umag izgleda nerealno. Do ljeta ćemo raditi na novim pjesmama tako da, tko zna, možda bude i novog materijala uživo” – izjavli su Luka Racić I Zoran Zarubica.

Energični nastupi ispunjeni sjajnom scenografijom kakva i prilični pravom disco rock’n’roll partyju, sinonim su za ovaj talentirani dvojac. Disko kugle, šljokičasta odijela, briljantin u kosi i nevjerojatno dobra muzika razlozi su zašto je publika poludjela za ovim bendom. Sjajan zvuk osamdesetih zarazio je regiju, a momcima koji su vrijedno radili i za vrijeme pandemije donio neočekivanu popularnost.

Buč Kesidi je trenutno ponovo u akciji te punom parom snimaju novi album, a njihov jedini nastup ove godine u Hrvatskoj bit će upravo na ovogodišnjem Sea Star Festivalu, prvom velikom hrvatskom festivalu koji će se održati nakon dvogodišnje pandemija.

Ovogodišnje izdanje festivala održava se 27. i 28. svibnja u laguni Stella Maris u Umagu, a Buč Kesidi jedni su od headlinera koji će uz glazbena imena kao što su Iggy Azalea, Meduza, Senidah, Amelie Lens, Topic, Dubioza kolektiv, Umek, Brina Knauss, Vojko V, Tijana T, z++ i brojne druge izvođače priuštiti publici festivalsko ljetno buđenje i napraviti tulum za pamćenje u Umagu.

U prodaji su već dostupne festivalske ulaznice po promo cijeni od 259 kn, uz uštedu od 30%, što je iznos koji će vrijediti najkasnije do ponedjeljka, 4. travnja u 23:59 ili ranije, ako se ograničeni kontingenti rasprodaju. Kompletna ponuda ulaznica i smještaja može se pronaći na sekciji Ulaznice na službenoj stranici festivala.

Sve ulaznice, smještaji i prijevozi za Sea Star Festival kupljeni dosad na službenim prodajnim mjestima vrijede i za festivalsko izdanje 2022. godine.

Foto: Vedran Levi

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI