Čarobna Casa Lei stvorena za odmor i uživanje

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Stvoriti interijer koji će ugoditi svim osjetilima nije lagan zadatak. Postaje lagan kad se stvara s ljubavlju i posebnom pažnjom. Briga oko svakog detalja ogleda se u prekrasnoj vili u Malinskoj. Casa Lei nalazi se na najvišoj točki popularne destinacije na Krku i ima pogled kojem je teško odoljeti.

Sigurno znate da se Krk naziva i zlatnim otokom radi velikog broja sunčanih sati i zlatne boje koja se ogleda u moru i na samom otoku. Upravo je zlatna boja prisutna u detaljima interijera i nenametljivo se povezuje sa svojim okolinom, iskazujući joj tako dodatno poštovanje.

Interijer je vrlo ugodan, pomno odabran namještaj i detalji u odličnoj su sinergiji što se osjeti u savršenoj energiji!

Srce vile je dnevni boravak koji odlično komunicira s kuhinjom stvarajući jedinstvenu cjelinu. Dobra povezanost prostorija dovodi do dobre povezanosti gostiju koji imaju priliku provoditi kvalitetno vrijeme zajedno i prepustiti se hedonizmu.

Autentičnost se ogleda i na zidovima. Većina slika rađena je ciljano za ovu mediteransku ljepoticu te ih potpisuje renomirani umjetnik. Kako bi bile povezane s lokacijom, osim boja koja ćete pronaći u zalascima i izlascima sunca, slikar se poigrao i s motivima Krka koji se mogu pronaći u djelima koje krase zidove vile.
Uz vanjski grijani bazen, jacuzzi, dječju igraonica, teretanu i spa zonu, Casa Lei prati urbani ritam današnjice i pruža sve što vam treba za odmor kojem ćete se bezbrižno prepustiti i kojem ćete se sigurno vraćati.

Casa Lei dio je novog, ekskluzivnog kompleksa dviju kuća za odmor, Casa Lei & Lui koji ove sezone spremno otvara vrata svojim prvim gostima.

„Lei“ na talijanskom znači ona. Vrlo jednostavan i pamtljiv odabir krije snagu i povezanost četveročlane obitelji kojoj je Lei ostvarenje sna. Ona je jedinstvena. Ona je predivna. Ona je pažljiva. Ona je osebujna. Ona je karizmatična. Ona je Casa Lei.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI