Catrice Limitirana kolekcija HD Liquid Coverage Foundation Mini

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Što veće, to bolje? Ne uvijek! Četiri najpopularnije nijanse CATRICE bestselera HD Liquid Coverage Pudera pridružuju se beauty stalcima u praktičnoj mini veličini.

Limitirana kolekcija D Liquid Coverage

Foundation Mini veličine zasigurno će se uklopiti u bilo koju torbicu i idealan je za putovanja ili popravke u pokretu. Također dio Limitirane kolekcije: Četiri omiljene nijanse u standardnoj veličini. Na ovaj su način ljubiteljice ljepote savršeno opremljene za suočavanje sa svim svakodnevnim situacijama sa svojim omiljenim
puderom – bilo u mini ili u punoj veličini.

MINI HD LIQUID COVERAGE TEKUĆI PUDER

Puder kada ste u pokretu: Ponekad vam nije potreban vaš omiljeni puder u standardnoj veličini! Tu dobro dolazi praktični mini pandan popularnog HD Liquid Coverage tekućeg pudera by CATRICE: četiri najprodavanije nijanse iz standardnog asortimana dostupne su u mini veličini od 10 ml u sklopu limitirane kolekcije. Svojom ultra laganom, tekućom teksturom, veganski puder pruža visoku, ali prirodnu prekrivenost – do 24 sata. Savršen za putovanja!

NMPC: 27,90 kn

HD LIQUID COVERAGE TEKUĆI PUDER

Drugi efekt kože: HD Liquid Coverage tekući puder osjeća se poput druge kože i pruža besprijekoran ten! Izuzetno lagana tekuća tekstura savršeno prekriva nedostatke i matira kožu. Dugotrajna formula osigurava prirodan izgled koji traje cijeli dan. Kolekcija slavi četiri najpopularnije nijanse iz standardnog asortimana, koje će ljubiteljice ljepote i dalje moći pronaći na beauty stalcima u standardnoj veličini nakon isteka limitirane kolekcije.

NMPC: 55,90 kn


Darujemo jednu čitateljicu sa sve 4 nijanse mini verzije pudera.

Pravila su jednostavna:

  • Kako biste sudjelovali u darivanju, u komentare ispod, na webu napišete #shehr
  • Pratite nas putem društvenih mreža Facebook , Instagram i YouTube
  • Možete se prijaviti samo jednom
  • Preporučite prijateljima… Vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 7siječnja točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI