Četiri tajne koje ti muškarac neće odati o sebi

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Prije nego što ti otkrijem tajne o muškarcima, navest ću ti nekoliko situacija. Pročitaj i razmisli je li ti neka od ovih situacija poznata.

Situacija 1: Mjesec dana si planirala vikend iznenađenja za svog dragog i sebe jer se nadaš da će biti bolje volje kada odete van grada i da će ti opet početi davati pažnju i biti više prisutan. Ali, on uopće nije oduševljen tvojim iznenađenjem i bio je mlak cijeli taj vikend. Ništa se promijenilo nije i razočarana si, ljuta, a bome i strah te ima li vam uopće spasa.

Situacija 2: Kažeš svom dragom da čitaš super knjigu o osobnom razvoju i da bi mu tako dobro došlo da je i on pročita, da situacija među vama bude opet ok. Jer već neko vrijeme imate zahlađen odnos i nisi tako sretna. U biti, njegovo ignoriranje ili sarkastična reakcija te total zapanji. Jer samo si mu htjela pomoći!

Situacija 3: Znaš da te tvoj dragi voli, ali u zadnje vrijeme je nekako povučen i distanciran. Fali ti njegova pažnja. I pokušavaš na razne načine da ti se opet približi, no ništa ne pali. A naročito ne pali kada mu jasno i glasno kažeš da nisi sretna jer se povukao i da ti fali bliskost koju ste imali. Onda se još više udaljava.

Ah, muškarci znaju biti tako nelogični ako ih ne razumijemo. I sigurno si primijetila da što se ti više trudiš oko njega kako bi se vaš odnos popravio, on je sve nervozniji i iritiraju ga tvoji pokušaji.

Pa tko će ga znati više!

4 tajne o muškarcima

Draga moja, ne brini… Garantiram ti da će, kada ti sada otkrijem 4 tajne o muškarcima, sve leći na svoje mjesto. I vidjet ćeš koliko su muškarci, u biti, jednostavni i prediktivni.

1. Muškarac turbo brzo gubi interes za ženu kada ona skače oko njega

Teško da će ti tvoj muškarac to reći jer te ne želi povrijediti, ali činjenica je da mu postaješ manje privlačna ako mu je sve servirano kod tebe. I zato, slobodno prikoči s pretjeranim skakanjem oko njega jer on ne želi mamu, već partnericu. I on se želi truditi oko tebe, više nego što mu je potrebno da se ti trudiš oko njega.

2. Muškarac se opet brzo zainteresira za ženu kada ga ona ignorira

Teško da će ti ijedan muškarac to reći, ali Barbara ti to suvereno kaže jer ne želi da se mučiš nepotrebno… Kada povremeno ignoriraš muškarca, odmah mu je sva pažnja na tebi jer on voli rješavati izazove. A izazov mu je definitivno kada mu nisi uvijek na izvol’te i kada imaš i svoj život.

3. Muškarcu je muka kada ga žena savjetuje ili ispravlja

Kada mi žene jedna drugoj dajemo savjete, nama je to drago i pomaže nam. ALI, kada svom muškarcu daješ savjet (naročito koji nije tražio) kako da npr. napravi nešto bolje ili da pročita neku knjigu… njemu sve lađe potonu.

Zašto? Zato što muškarac u očima svoje žene želi biti superman. Želi da ga žena cijeni i vidi kao sposobnog. Mogu ti reći da mi je ovo najteža stavka koje se moram sjetiti svaki dan jer i moje žensko srce želi pomoći kada vidim da se muškarac muči oko nečega što bi ja s lakoćom sredila. I zato, suzdrži se please kad imaš poriv reći mu kako nešto može brže, bolje, lakše… Jer on želi da ga cijeniš, ne da ga savjetuješ ili coach-aš. Moš misliti kako je onda meni s tom stavkom😊

4. Dugi i stalno isti razgovori s muškarcem o izazovima u vezi ne dovode do poboljšanja

Jer muškarci ne reagiraju na riječi i ne osjećaju ih kao mi žene. Naročito ne osjećaju ništa, ako stalno slušaju jedno te isto (što mi žene često i radimo jer nas on ne čuje!!). Vide da žena otvara usta, ali ne dopire do njega što mu ona govori jer mu se mozak „isključio“ prije nego je žena došla do poante priče. ALI; reagirat će – osjetit će „nešto“ na tišinu, na ženin korak unatrag, na prazninu, na slobodno mjesto“ koje je žena stvorila svojim distanciranjem.

I zato, ako nisi zadovoljna s nečim, umjesto jezikove juhe i maratonskih svađa, pomogni mu da „osjeti“ tvoje nezadovoljstvo tako što ćeš zašutjeti, maknuti se korak unatrag, distancirati se… I eto njega ubrzo. I tada ga dočekaj u laganoj energiji i kaži mu što te smeta. Ne sarkazmom, ljutnjom i slično jer će se ponoviti scenarij koji ne želiš. Garantiram ti da će te tako prije čuti i udovoljiti ti, nego kada verbalno reduciraš svoj naboj ispred njega dok pričaš o problemu.

Ako su ti ove 4 tajne o muškarcima korisne i voljela bi doznati više o tome što napraviti da ti se tvoj dragi, koji se povukao i izgubio interes za tebe, opet počne približavati i davati ti pažnju kao nekada, onda je moj početni program „Probudi njegov interes za tebe“ idealna polazna točka da svoje ljubavne vještine digneš na višu razinu. A kada te dragi bude opet obasipao pažnjom, nakon što počneš koristiti sve što ti u programu dajem, slobodno sa mnom podijeli svoju radost!

Povezano: Hrabrost je pokazati osjećaje i znati učinkovito upravljati njima

Za tvoju sreću u ljubavi,
Barbara Grgurić, Love coach, www.obnoviljubav.com

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI