CineStar i Kaptol Boutique Cinema pomažu napuštenim psima pronaći topao dom

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Proteklog vikenda u CineStar kinima održan je “Dog weekend” koji je bio posvećen upravo psima povodom najnovije komedije “PAS” s Channingom Tatumom. Održan je zabavni i edukativni program u zagrebačkom Kaptol Boutique Cinema tijekom kojeg su prikazane zanimljive pokazne vježbe HGSS-a i MUP-a sa službenim psima, a u suradnji s PET CENTROM, održano je veterinarsko savjetovanje dok su se ljubimci mogli zasladiti psećim poslasticama. Druženje na Kaptolu privuklo je mnoge posjetitelje sa svojim ljubimcima.

Ovom neobičnom “njuškastom” vikendu prisustvovali su i brojni poznati sa svojim psima, ali i oni koji su inače ljubitelji životinja- Ante Vrban, Branka Krstulović, Ana Maras Harmander, Kristina Radić, Lana Jurčević, Ana Majhenić, Ibrica Jusić i mnogi drugi. Poslije je uslijedila specijalna projekcija filma “Pas” s Channing Tatumom u glavnoj ulozi.

Radnja prati putovanje vojnog rendžera Briggsa i psa koji mu je dodijeljen na brigu, a zbog neobičnog karaktera psećeg suputnika, njihovo putovanje pretvara se u pravu avanturu. Pas ima svoj karakter, a on može biti baš kao čovjekov – nevjerojatan i baš poseban tako da je ovaj film savršena prilika za obiteljski provod i dobru zabavu!

CineStar i Kaptol Boutique Cinema pokrenuli su povodom filma i kampanju I JA MOGU BITI TVOJ #PAS, čime nastoje pomoći da napušteni psi lakše pronađu topao dom, tako da obratite pažnju na četveronošce iz Udruga koje su se uključile u inicijativu: Azil Žarkovica – Dubrovnik , Društvo za zaštitu životinja Rijeka, Udruga za zaštitu životinja Spas – Varaždin, Zadarske šapice, Šibenske šape, Udruga Pobjede Osijek, Udruga S – pas by Gloria Malin – Zagreb, Udruga Šapica – Donja Bistra, Udruga Snoopy- Pula, Udruga Bestie – Split. Njihove male štićenike možete vidjeti na digitalnoj izložbi u CineStar kinima do 27. ožujka kao i na društvenima mrežama CineStara i Kaptol Boutique Cinema.

Posjetitelji koji su kupili kinoulaznicu u CineStaru za film “Pas“ dobili su I vaučer kojim mogu ostvariti 15% popusta na cijeli asortiman PET CENTRA za online kupovinu u gradovima gdje inače nema trgovina Pet centra +  besplatnu dostavu, a u gradovima gdje se nalaze trgovina Zagrebom Rijeka, Pula, Split I Osijek vaučer od 20% popusta na ležajeve, poslastice i igračke za mačke i pse, a vaučeri se dijele do isteka zaliha.

Film „Pas“ u distribuciji Blitza možete pogledati u svim CineStar kinima. Kupnja ulaznica moguća je na blagajni kina, putem iCineStar aplikacije ili online na: https://www.blitz-cinestar.hr/cinestar/pas/7937/20220316

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI