Clubbing scena dobiva novog favorita 

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Posljednje dvije godine cijeli svijet postao je ograničeno mjesto po pravilu ‘pandemijskih mjera’, a samim time bile su i stopirane brojne omiljene aktivnosti. Iako smo se naviknuli na ”novo normalno”, dolazak proljeća i popuštanje spomenutih mjera dočekani su širom otvorenih ruku. Gradske ulice su ponovno živnule, a clubbing scena se u punom jeku vratila u život. No, osim već poznatih, kultnih i rado posjećivanih zagrebačkih mjesta za izlazak, pravo je vrijeme za osvježenje i nešto sasvim drugačije.

Klub XO

Zagrebačka clubbing scena dobiva novog favorita, klub XO, koji će 2. travnja u novouređenom prostoru na adresi Vlaška 9/Europski trg otvoriti svoja vrata svima onima koji su željni dobre zabave i nezaboravnog provoda s društvom. Taj dan, za dobru atmosferu i hosting bit će zadužen Joško Čagalj Jole, koji će izvesti svoje najveće hitove nastale u bogatoj glazbenoj karijeri. Osim njega, otvorenju će prisustvovati i brojna druga dobro poznata lica iz sfere javnog života.

Ono što ovaj klub čini drugačijim je glazba koja se bazira na najvećim hitovima domaće glazbene scene, ali i hitovima s regionalnog područja. Također, jedna od specifikacija je i bogata ponuda pića koja se sastoji od kvalitetnih domaćih vina i pjenušaca, vrhunskih vodki, viskija, rumova, ginova i najboljih francuskih šampanjaca.

Uređenje interijera, u kojemu prevladavaju moderno ruho u crvenoj boji i neonska svjetla, potpisuje dizajnerica interijera Klaudija Zubčić. Pozornost posebno oduzimaju atraktivan crni mramorni šank dugačak čak 22 metra, kao i 4 zlatna lustera koja se mogu opisati kao ‘’čelo’’ kluba. 

Kapacitetom za 450 ljudi, ovaj klub podsjeća na najpopularnije klubove svjetskih metropola. Novo it mjesto za dobru zabavu nikoga neće ostaviti ravnodušnim te će se nesumnjivo svatko poželjeti vratiti po novu dozu zabave svakog vikenda.

XO klub bit će otvoren petkom i subotom, ali planiraju se i povremeni specijalni eventi koji će se održavati unaprijed određenim danima. Rezervirajte datum 2. travnja, okupite najbolju ekipu i vratite se u ”staro normalno” sa stilom.

Foto:  Bojan Zibar

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI