Demode, Tina Vukov & Poncije #pncj u neodoljivom spotu za zajednički singl “Noć u dan” – Music Box – Glazbeni portal

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Demode, Tina Vukov & Poncije #pncj u neodoljivom spotu za zajednički singl “Noć u dan”

Neodoljiva pjesma sada je dobila jednako neodoljiv spot! Demode, Tina Vukov & Poncije #pncj ovog ljeta osvojili su radio valove zarazno optimističnom pjesmom “Noć u dan”, a njihova glazbena suradnja ovjekovječena je i u originalnom video spotu.

Nismo htjeli tipičan spot u kojem su samo kadrovi benda kako svira, već smo htjeli neku priču. Budući da je pjesma pozitivna i chill, bila nam je super ideja snimiti puno različitih ljudi u svakodnevnim situacijama te prikazati stvari s kojima se svatko može poistovjetiti. A organizirati sve skupa je bio sasvim neki drugi zahvat – no to sve dolazi s iskustvom!“, izjavio je redatelj spota Marko Erlić.

Spot je zamišljen kao kolaž trenutaka. Pjesma govori o onim čudnim teškim trenucima koji nas snađu i o svemu što se uz to vuče, no uz pravu osobu sve se to nekako izgladi. Kroz spot prikazujemo svakodnevne situacije iza kojih slijedi sreća ili one koje nas jednostavno čine sretnima.”, ispričali su dečki iz Demodea.

Za sreću je dovoljno malo, trebamo se samo osvrnuti oko sebe i biti zahvalni za ljude koji nas vole i poštuju.” kaže Jakov.

Na novim singlu “Noć u dan”  Demode, Tina Vukov i Poncije #pncj izbrusili su pravi mali glazbeni dragulj.

Dobila sam mail od Filipa Horvata (Poncije #pncj) s demo verzijom pjesme i svidjela mi se na prvo slušanje, pomislila sam da zvuči vrlo “hitoidno”. Smatram da bend Demode radi jako kvalitetne, ali opet dovoljno mainstream pjesme kakve trenutno nedostaju na našim prostorima pa mi je jako drago da sam dio ove priče.“, o suradnji s Demodeom i Poncijem #pncj izjavila je Tina Vukov.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI