Dermokozmetičko rješenje za kožu sklonu alergijama

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


La Roche-Posay dermokozmetičko rješenje za kožu sklonu alergijama

U svijetu se više od dvije trećine ljudi suočava s alergijama. Zbog toga imaju određene reakcije na koži, poput svrbeža, upala i boli. Nelagoda na koži uzrokovana alergijama dovodi do umora, osjećaja srama, anksioznosti i nedostatka sna. Uz fizičku manifestaciju alergije, osobe koje imaju kožu sklonu alergijama nerijetko imaju i smanjenu kvalitetu života. Za sve one koji imaju osjetljivu ili oštećenu kožu zato je iznimno bitno imati pouzdanog partnera. Po tome je među korisnicima diljem svijeta prepoznat upravo La Roche-Posay, dermokozmetički brend broj jedan u svijetu po preporuci dermatologa. Novo La Roche-Posay dermokozmetičko rješenje za kožu sklonu alergijama osigurava život bez nelagodnog osjećaja zatezanja, peckanja i crvenila.

Gledajući kožu stručnjaci brenda La Roche-Posay gledaju ljude. Zbog toga je i nastala Toleriane Dermallergo linija proizvoda kao rješenje za sve one s osjetljivom i alergijama sklonom kožu. Linija za hidrataciju, umirivanje i zaštitu osjetljive kože i kože sklone alergijama.

Mikrobiom kože skriva ključeve za rješavanje alergija na koži

Istraživanjem La Roche-Posay došao je do fundamentalnog otkrića, a to je da mikrobiom kože skriva ključeve za razumijevanje i rješavanje alergija na koži. Naime, dermatolozi su u istraživanjima došli do zaključka da se koža djece koja žive na selu znatno razlikuje od kože djece iz grada. Ponajveća razlika je u jačini mikrobioma kože koji ih štiti od alergija. Kod alergičnih osoba, funkcija mikrobioma je neuravnotežena. Zato je učinkovitost proizvoda namijenjenih koži sklonoj alergijama jako bitna. Oslobađanje osjećaja nelagode, uklanjanje crvenila, ublažavanje svrbeža i sprječavanje ponovne pojave alergija ključni su faktori koji utječu na poboljšanje kvalitete života.

Istražujući povezanost između mikrobioma kože i alergija, La Roche-Posay je našao i efikasno rješenje. Riječ je o Sphingobioma™ inovativnom sastojku za jačanje mikrobioma. Dobiven je iz La Roche-Posay termalne vode, a obnavlja barijeru kože i time onemogućuje prodiranje alergena.

Linija Toleriane Dermallergo

Linija Toleriane Dermallergo proizvoda sastoji se od hidratantne kreme, fluida, seruma te kreme za područje oko očiju. Svaki proizvod testiran je na najosjetljivijim tipovima kože. Formula bez alkohola, mirisa i silikona trenutačno oslobađa od osjećaja nelagode. Redovnim korištenjem Toleriane Dermallergo proizvoda osjetljiva koža dobiva potrebnu snagu u borbi protiv alergijskih reakcija te ostaje hidratizirana narednih 48 sati.

TOLERIANE Dermallergo kremaTOLERIANE Dermallergo kreme i fluid

Ova linija sadrži prvu hidratantnu kremu za kožu sklonu alergijama u asortimanu brenda La Roche-Posay. TOLERIANE Dermallergo krema ima hipoalergenu formulu, s trenutačnom učinkovitošću protiv crvenila. Krema trenutačno hidratizira i umiruje nadraženost kože. Obnavlja i šiti barijeru kože u prvom satu nakon nanošenja. Namijenjena je svakodnevnoj upotrebi na suhoj do vrlo suhoj osjetljivoj koži sklonoj alergijama. Tu su još dva hidratantna i lagana proizvoda TOLERIANE Dermallergo Fluide i TOLERIANE Dermallergo Creme Legere krema koja su također namijenjena koži sklonoj alergijama. Prikladni su za svakodnevnu upotrebu.

TOLERIANE Dermallergo Eye krema

Suhoća, crvenilo, peckanje, osjećaj nelagode i peckanja na koži te natekle oči samo su neki od simptoma s kojima se suočavaju osobe s alergijama. Zbog toga je La Roche-Posay razvio i hidratantnu regenerativnu kremu za područje oko očiju prikladnu za svakodnevnu upotrebu. TOLERIANE Dermallergo Eye krema za područje oko očiju hidratizira, regenerira i umiruje nadraženost kože. Učinkovita je protiv nadraženosti, svrbeži i crvenila. Manju količinu proizvoda moguće je nježno nanijeti na područje oko očiju svako jutro i svaku večer bez utrljavanja. Formula ove kreme za područje oko očiju odobrena je od strane dermatologa i oftalmologa. Sadrži 0 % alkohola, 0 % mirisa te inovaciju Sphingobioma™, koji osnažuje funkciju mikrobioma.

TOLERIANE Ultra Dermallergo serum

TOLERIANE Ultra Dermallergo serumTOLERIANE Ultra Dermallergo serum je hidratantan i umirujući, a prikladan je za svakodnevnu primjenu. Serum omogućuje trenutno opuštanje od nelagodnih osjećaja na koži poput svrbeža, crvenila, peckanja, zatezanja i sl. te popravak kožne barijere uz optimalnu podnošljivost. Nanosi se ujutro i navečer na lice, konturu očiju i vrat.

Dodatne informacije o zaštiti i njezi mikrobioma kože uz inovativnu Toleriane Dermallergo liniju proizvoda potražite na službenoj stranici brenda La Roche-Posay.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI