Dina Rizvić nominirana za dvije prestižne nagrade Hollywood Music in Media Awards (HMMA) – Music Box – Glazbeni portal

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Dina Rizvić nominirana za dvije prestižne nagrade Hollywood Music in Media Awards (HMMA)

Kantautorica, skladateljica, aranžerka, multiinstrumentalistica i producentica, Dina Rizvić, već je više puta dokazala svoj izniman glazbeni talent, a nakon više studijskih izdanja i suradnji stiglo joj je najveće priznanje u dosadašnjoj bogatoj karijeri.

Naime, Dina je sa svoje dvije autorske pjesme nominirana u čak dvije kategorije prestižnih nagrada Hollywood Music in Media Awards (HMMA). Ova nagrada se naslanja na njezin uspješan rad na području filmske glazbe. Skladba “Imaginarium” nominirana je u kategoriji Novih skladatelja, a “Last Minute” u kategoriji Znanstvene fantastike. Inače, HMMA nagrade su iznimno cijenjene u filmskom svijetu, odnosno po pitanju originalne filmske glazbe i zapravo su pravi pokazatelj za dobitnike Oscara, Emmyja i Zlatnog globusa. Dosadašnji dobitnici HMMA nagrada su svjetske zvijezde poput Billie Eilish, Hansa Zimmera, Jennifer Hudson, Johna Legenda i Eltona Johna. Ovogodišnja dodjela bit će upriličena 16. studenog u The Avalonu u Hollywoodu, a osim dodjele nagrada za skladatelje, tekstopisce i umjetnike bit će upriličeni i glazbeni nastupi uz odavanje počasti ikonama glazbene industrije.

Dina Rizvić je ekskluzivni izvođač Croatia Recordsa i do sada je objavila dva studijska izdanja, solo album “Bez poraza” te “Miracles”, suradnju s jazz glazbenicom Lanom Janjanin i Jazz orkestrom HRT-a.

Foto: Jan Serdar/Vid Begić

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI