Djed Božićnjak nikoga ne zaboravlja!

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Bliži nam se doba godine koje mnogi željno iščekuju. Iščekujemo ono posebno vrijeme kad se obitelj okuplja pred božićnom trpezom, pali božićne lampice i darovima grije srca. U vrijeme blagdana sve nas muči ista misao – što kupiti najdražima za Božić, posebice onim najmanjima?

Iako postoji tisuću stvari, svako dijete će se radovati igračkama. Naka od tih igračaka će uskoro postati omiljena i biti mu u rukama tijekom cijele godine. A to želite! Biti blizu svom djetetu, nećaku, unuku…

Stigao je novi Božićni katalog

Kako bi vam pomogli u odabiru, Baby Center je u božićni katalog odabrao najrazličitije igračke s kojima će djeca istraživati svijet i svoje mogućnosti, zabavljati se igrajući različite uloge, graditi gradove u oblacima, a vas roditelje, bake, djedove, tete i stričeve ispunjavati ponosom na njihova velika dostignuća. Zapamtite, dječja sreća nastupa u najrazličitijim ulogama, bojama i oblicima. Često se skriva u mekanom plišanom medvjediću, prvoj lutki, prvim Lego kockama ili društvenoj igri. Sreća se skriva u iskrenom, dječjem smijehu, toplom pogledu i zagrljaju…

U nastavku donosimo top 5 igračaka za pod bor:

Mekana deluxe umirujuća glazbena igračka – Medo Bruno sa snimačem zvuka, nježnom svjetiljkom i uspavankama. Medo Bruno pomoći će vašem djetetu da zaspi uz umirujuće noćno svjetlo i izbor od 7 uspavanki. Također uključuje SHHH SHHH zvuk (potvrdili pedijatri – ovaj zvuk brže umiruje bebe, prestaju plakati i smiruju se).

Nezaobilazni Lego Duplo – kreativne životinje  – Stižu majmun, tigar, tukan, panda, slon, žirafa, krokodil, pingvin i kit, najslađe životinje na svijetu Male ruke neće moći dočekati da uzmu i sastave dijelove prilagođene mališanima. Sastavite kuće za životinje, dodajte životinje i produljite žirafin vrat, pazite se otvorenih usta krokodila! Mali ljubitelji životinja mogu uživati u beskrajnoj maštovitoj zabavi s ovim preslatkim prijateljima.

Baby Unicorn – Poni koji se pretvara u čarobnog Jednoroga! Ali za to… potrebna mu je sva vaša ljubav! Kad otvorite kutiju, otkrit ćete 12 iznenađenja! Mazeći ga i dajući mu mlijeko, WOW, njegov će rog čarobno narasti dok stvara vilinske zvukove! Postoje do 3 različite faze transformacije. Više od 30 zvukova i 3 različita modela za otkrivanje! Posvojite ga, dajte mu ime i napišite mu na ovratnik, ispunite potvedu o posvojenju… i učinite ga svojim najboljim prijateljem! Možete ga počešljati i ukrasiti naljepnicama.

Maisto – auto na daljinsko upravljane – Drifting nikada nije bio tako jednostavan. Automobil s jedinstvenim kotačima na daljinsko upravljanje ima domet od 30 m. Punjenje bilo kojim USB punjačem.

Drvena ploča s priloženim papirom (20m) čeka na male umjetnike. Prva, crna stranica ploče je namijenjena crtanju kredom, a druga, bijela magnetna podloga se koristi za pisanje priloženim flomasterom ili nizanju magnetnih slova. Uključeni dodaci: magnetna slova, krede u boji, flomaster, krpa i spužva za brisanje.

Napišite zabavno pismo LEGO® Djedu Božićnjaku

No, tu nije kraj! Baby Center ove je godine posjetio poseban gost. LEGO® Djed Božićnjak dolazi s dalekog sjevera iz bajkovite zemlje. Djedica od djece želi primiti što više pisama i želi znati što se sve lijepo dogodilo u zadnjih godinu dana. Jesu li vaša djeca sretna, vesela i zaigrana?

Neka vaši mališani nacrtaju, ili zajedno napišite, koji su vam se prekrasni događaji dogodili u protekloj godini i pošaljite ih do 17. prosinca 2021. Očekuju vas bogate LEGO nagrade.

Baby Center je tu, za vas i vaše najdraže, ne samo sada, u blagdansko vrijeme, nego kroz cijelu godinu kao ruka za sve vaše sretne početke.

Svu ponudu i akcije Baby Centera možete provjeriti OVDJE, a Baby Center će svakodnevno na Instagram profilu informirati svoje pratitelje o korisnim sadržajima kao i tekućim aktivnostima.  

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI