Dobrodošli u Baby Center obitelj

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Spajanjem dva velika branda, pod imenom Baby Center i novim sloganom  „Dobrodošli u obitelj“, predstavljen i novi brand identitet najvećeg maloprodajnog lanca proizvodima za djecu u regiji. Baby Center je uvjerljivo prvi izbor, prvo mjesto gdje trudnice, roditelji i svi oni, čiji se svijet vrti oko najmlađih, nalaze sve potrebno za opušteno roditeljstvo i sretno odrastanje.

Tradicija i stručno znanje povezani su u jedinstvenu ponudu proizvoda s tri zanimljiva podbrenda BC Baby, BC play i BC Style.

Obitelj kao inspiracija i motivacija

Obitelj je najdragocjenija i najvažnija zajednica za sigurno i bezbrižno odrastanje. I djeci i roditeljima je potrebna pouzdana podrška, a Baby Center je već trideset godina dio odrastanja generacija na ovim područjima. I svjesni su da  je njihova veza s obitelji odavno prerasla okvire trgovine. S velikom dozom odgovornosti, iskustva i stručnosti posvećuju se sveobuhvatnoj ponudi te prijateljskim savjetima i brižnom podrškom, tu su za vas, od trudnoće do razdoblja kad djeca prijeđu prag rane tinejdžerske dobi.

Čarobne nove linije u obitelji Baby Center

BC Baby, BC play i BC style nove su kategorijske linije koje su uvedene kako bi kupcima olakšali odabir, a ujedno i približili široku i bogatu ponudu asortimana:

  • BC play za one s bujnom maštom: Linija proizvoda obuhvaća cjelokupnu paletu igračaka od rođenja do dobi od 10 godina
  • BC baby za najnježniju bezbrižnost: Linija nudi vrhunsku ponudu dječje opreme, dodataka i namještaja od rođenja
  • BC style za udobnost, praktičnost i stil: Linija obuhvaća udobnu i trend odjeću i obuću od rođenja do teenagerske dobi odnosno do 10 godina.

U pažljivo odabranoj ponudi, u svakoj od zasebnih linija pronaći ćete kvalitetu, pouzdanost i raznolikost koju trebate za vašeg mališana. Ponudom asortimana za trudnice u Baby Centru ćete pronaći sve za razdoblje iščekivanja najljepše uloge koja slijedi.

Na njih možete računati!

Asortimanom koji nudi sigurnost, udobnost i bezbrižnu razigranost, Baby Center je učvrstio svoju poziciju – prvi izbor u dječjem svijetu. U korak s najnovijim trendovima, dubinskim razumijevanjem svijeta djece i roditeljstva, izbor kvalitetnih proizvoda uvijek je dostupan u Baby Centru, kao i stručna i prijateljska podrška za sretnu trudnoću, sigurno i razigrano djetinjstvo, radosno roditeljstvo.

Božićni katalog 2022 – Prelistajte novi,  najveći blagdanski katalog

Dječja sreća krije se u mekanom plišanom zečiću, prvoj lutki, autiću na daljinsko upravljanje i društvenoj igri pa smo u blagdanski katalog uvrstili veliki izbor igračaka s kojima će djeca istraživati ​​svijet, zabavljati se u igri uloga, igrati društvenu igru ili graditi dvorce. Umotajte sreću u čarobni poklon, koji će pod jelkom čekati najiskrenije usklike radosti u blagdansko jutro. https://www.babycenter.hr/sadrzaj/za-kupce-49978/bozicni-katalog-2022-1137553

Ni ovoga puta u katalogu nismo zaboravili veliki izbor proizvoda za čarobne početke u najboljoj ulozi na svijetu – roditeljskoj. Za najmlađe smo pripremili veliki izbor udobne i kvalitetne opreme, proizvoda za njegu i dodataka kako bi novi počeci bili još lakši.

Dobrodošli u obitelj. Dobrodošli u Baby Center. Bogatu ponudu i akcije provjerite ovdje, a Baby Center će svakodnevno na Instagram profilu informirati svoje pratitelje o korisnim sadržajima kao i tekućim aktivnostima.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI