Dodijeljene Rock&Off statue, Bad Daughter i Urban&4 kući idu s najviše nagrada! – Music Box – Glazbeni portal

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Dodijeljene Rock&Off statue, Bad Daughter i Urban&4 kući idu s najviše nagrada!

Četvrto izdanje nezavisne glazbene novinarske nagrade Rock&Off u subotu je u Tvornici kulture okupilo najbolje glazbenike prošlogodišnje domaće rock&off scene, a dva izvođača kući idu bogatija za čak dvije nagrade!

Stručni žiri nagrade Rock&Off odlučio je da je Album godine “Let Me Panic” izvrsne Bad Daughter, a Dunja Ercegović slavila je i u kategoriji za Pop&Off izvođača godine. Urban&4 osvojili su prestižnu titulu Pjesme godine zahvaljujući singlu “Sama”, a dobili su i statuu za nagradu publike. Veliki prasak godine kategorija je koja ove godine ima i novčanu nagradu, tako da je uz Rock&Off kipić, sjajna Miiriam kući otišla i s nagradom HDS ZAMP-a od 10 tisuća kuna.

Kensington Lima su Rock&Off izvođač godine, Grše je slavio u kategoriji Rap&Off, dok je Toni Starešinić odnio pobjedu u Elektro&Off kategoriji. Jazz&Off ime godine je Matija Dedić, a ovogodišnja nagrada za životno djelo Rock&Off-a pripala je Milanu Manojloviću Manceu.

Koncertni izvođač godine je grupa Jonathan, koja je održala i koncert na kraju same dodjele nagrada u Tvornici kulture. Osim Jonathana, dodjelu nagrada Rock&Off svojim su nastupima uveličali Doringo, ERIC, Grše, Miiriam, Milošev, Plastic Knives, The Gentleman, Tús Nua, Urban&4, pocket palma i Šiza!

Iako je pandemija koronavirusa zaustavila ideju o velikom tulumu, sjajne energije nije nedostajalo. Rock&Off još je jednom potvrdio svoj status o kojem se priča još od prvog izdanja. Najluđi tulum u gradu ide dalje, a prije pete dodjele nezavisnih glazbenih novinarskih nagrada Rock&Off sljedeće godine, nagrada ponovno ide na ljetnu turneju s nominiranima iz kategorije Veliki prasak godine. Više detalja o svemu znat će se na vrijeme.

Foto: Matej Grgić

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI