Dopustite vašoj koži da ponovno diše uz NIVEA Rose Touch pjenu za čišćenje lica

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Upravo zato je važno očistiti ju ujutro i navečer kako bismo omogućili našoj koži da diše punim plućima i regenerira se tijekom noći. NIVEA je ponovno postavila stepenicu više te vam donosi novu NIVEA Rose Touch pjenu za čišćenje lica. Ne samo da pruža dubinsku hidrataciju i učinkovito čišćenje, već ga pretvara u trenutke glatkog užitka za vašu kožu i osjetila.

Nanesite laganu prozračnu pjenu s jedinstvenom formulom obogaćenom organskom ružinom vodicom i osjetite njezinu nježnu kremastu strukturu. Prepustite se učinkovitoj micelarnoj tehnologiji NIVEA Rose Touch pjene za čišćenje lica koja temeljito, ali iznimno nježno čisti vašu kožu kako bi ona bila prekrasna i glatka.

Zahvaljujući posebnoj glavi pumpe, u kontaktu sa zrakom, pjenušava vodica pretvara se u laganu prozračnu pjenu. Potrebno ju je kružnim pokretima umasirati na vlažnu kožu lica, vrata i dekoltea te potom temeljito isprati mlakom vodom.

NIVEA Rose Touch pjena

Bilo da je vaša koža masnija te sklona prištićima i miteserima ili pak suha i krhka – za savršeno njegovano i očišćeno lice isprobajte NIVEA Rose Touch pjenu za čišćenje. Namijenjena je svim tipovima kožu, uključujući i onu najosjetljiviju.

  • Dubinski čisti kožu i pritom zadržava prirodnu razinu hidratacije.
  • Formula obogaćena organskom ružinom vodicom i micelarnom tehnologijom.
  • Molekule u pjeni, zvane micele, djeluju poput magneta te učinkovito uklanjaju nečistoće i šminku.
  • Priprema vašu kožu za sljedeću fazu njege.

NIVEA Rose Touch pjena za čišćenje lica 150 ml – preporučena cijena 48,38 kuna

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI