Dovedite lice u najbolju formu do sada u samo nekoliko minuta

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Nakon razdoblja obilježenog radom od kuće i dugim lockdownom, konačno je pravo vrijeme za povratak u formu i uživanje u omiljenim fizičkim aktivnostima. Face gym i gimnastika lica nametnuli su se kao nezaobilazan beauty trend, a u različitim oblicima neinvazivnog liftinga lica uživaju i brojne svjetske zvijezde.

Vježbe za lice postale su trend i na društvenim mrežama i pokazale se kao odličan način za uklanjanje znakova stresa, ublažavanje bora i postizanje svježeg i mladenačkog izgleda kože.

Kako bi zadovoljio sve potrebe svojih kupaca, švedski beauty-tech brend FOREO predstavio je pametni BEAR uređaj, koji u samo nekoliko minuta pruža energični trening lica na siguran i učinkovit način.

Ovaj mikrostrujni uređaj učvrstit će više od 65 mišića vašeg lica i vrata u opuštajućem tretmanu s prepoznatljivim T-Sonic pulsacijama. Najbolji dio?Odlične fitness rezultate možete postići kad god to poželite – i to u udobnosti vašeg doma.  

Stimulirajuća mikrostruja čini kožu elastičnijom i čvršćom, dok T-Sonic™ pulsacije opuštaju točke napetosti mišića lica i zaglađuju bore. BEAR ima 5 mikrostrujnih intenziteta, a zahvaljujući svom Anti-Shock sustavu, predstavlja najsigurniji mikrostrujni uređaj na svijetu.

Mikrostruja je siguran i bezbolan način za učvršćivanje kože, a dvije mikrostrujne sfere omogućuju istovremeno precizno tretiranje većih površina, ali i svake bore pojedinačno.

Kako biste iz vašeg tretmana izvukli maksimum, BEAR koristite uz hidratantni SERUM SERUM SERUM, koji kombinira antioksidativnu moć skvalana i hidratantna svojstva hijaluronske kiseline. Lagan je, obnavljajući i hidratizirajući, a njegova formula s mikrokapsulama omogućuje dubinsku apsorpciju vrhunskih sastojaka te dugotrajan sjaj kože. 

Što čekate? Krenite s treningom lica i uživajte u najljepšoj i najčvršćoj koži do sada!

FOREO BEAR je dostupan na Douglas, Martimex, Sancta Domenica, FABU spot i Tehno Mag prodajnim mjestima i webshopu.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI