Dovoljno ste odrasli: Prestanite vjerovati u ove mitove o seksu

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Kada se radi o seksu, neovisno o dostupnosti informacija na internetu, i dalje postoje mnogobrojni mitovi, pitanja i nejasnoće. Treba li žena zavoditi muškarca, seks u realnosti je kao iz filma, s vama nešto nije u redu ako mislite na seks – pronašli smo odgovore na najčešća pitanja.

Muškarci su ti koji trebaju inicirati seks

Od muškaraca se očekuje da uvijek trebaju inicirati seks. Međutim, to nije istina. Muškarci su već umorni od toga da uvijek prvi pokažu želju za bliskošću. Ako vi preuzmete stvari u svoje ruke, dodatno ćete rasplamsati strasti među plahtama. Iznenadite svog partnera, pošaljite mu seksi poruku ili mu dajte suptilne znakove želje dok ste u javnosti. Jedva će čekati odvesti vas doma.

Seks je u stvarnom životu isti kao u filmovima

Žene najčešće zamišljaju da je seks u stvarnom životu kao onaj iz romantičnih filmova – uz svijeće, strastvene uzdahe, savršenom šminkom, eksplozivnim vrhuncem za pet sekundi, a muškarci s druge strane očekuju da je žena akrobatkinja u krevetu baš poput glumica u filmovima za odrasle. To su sve samo puste želje. Intimni trenuci u stvarnom životu nisu ništa nalik niti jednom žanru filma. Čak će se dogoditi i pokoja neugodnost, no to je sve normalno u stvarnom životu.

Ako često mislim na seks, nešto nije u redu sa mnom

Pretpostavlja se da su muškarci ti koji skoro 24/7 misle na seks, dok ženama gotovo nikada ne pada na pamet. Istina je kako i muškarci i žene podjednako maštaju o seksualnim fantazijama i naravno, ne cijeli dan. U životu postoje faze kada imate više ili manje želje. Sve dok vas vaše fantazije ne ometaju u svakodnevnom životu, nema brige i sve je u redu s vama.

Ako ne želim monogamnu vezu, čudak sam

Iako mnogi zaziru od poligamnih odnosa istina je da ih ima sve više. I sama znanost govori da bića nisu stvorena za monogamni odnos. Ako želite živjeti takav lifestyle najbitnije je pronaći partnera s kojim to možete ostvariti, ne skrivati ništa i imati potpuno povjerenje u njega. U krajnosti, sve je stvar vaših želja i dogovora kojeg se morate pridržavati.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI