Dr. Organic proizvode obožavaju veliki i mali, a linija s nevenom idealna je za njegu cijelu obitelj!

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Organska linija za očuvanje zdravlja 

Dr Organic brend je koji sadrži proizvode za njegu cijele obitelji, a posebno nas je oduševila linija s nevenom. Neven organska linija najbolja je za njegu i smirivanje simptoma suhe i osjetljive kože. Obnavljajuća svojstva ovog jedinstvenog cvijeta iskorištena su kako bi razvili niz dermatološki testiranih proizvoda bez parfema, boja i alkohola i osigurali da budu što blaži i nježniji prema koži, odrasloj i dječjoj.

Za odrasle su u ponudi sljedeći proizvodi:

Neven hidratantna krema bez mirisa

Hranjiva hidratantna krema kombinira umirujuća i blaga svojstva nevena s aloe verom, ehinacejom i ekstraktom đumbira, te osigurava do 24 sata vlažnosti za prirodno meku, hidratiziranu i obnovljenu kožu.

Neven losion za tijelo bez mirisa

Ovaj ugodni losion, obogaćen aloe verom i umirujućim ekstraktom đumbira iskorištava prirodna svojstva nevena koji obnavlja i umiruje kožu te joj osigurava do 24 sata hidratacije.

Neven gel za tuširanje bez mirisa

Blagi gel za tuširanje spaja nježna svojstva nevena s aloe verom, uljem sjemenki suncokreta i umirujućim ekstraktom đumbira te pomaže vašoj koži da bude obnovljena i čista bez iritacija.

Neven šampon za kosu bez mirisa

Blagi i umirujući šampon spajanjem blagotvornih svojstava nevena i aloe vere ostavit će vašu kosu i vlasište nježno očišćenima i prekrasno zdravima bez iritacija.

Neven regenerator za kosu bez mirisa 

Blagi regenerator pomaže obnoviti kosu i umiriti osjetljivo vlasište. Spajajući umirujuća svojstva nevena s aloe verom i uljem sjemenki suncokreta ostavlja kosu glatkom, mekom i nježno regeneriranom.

Proizvodi za djecu i bebe

U Dr, Organic Neven liniji za bebe, priča je ista. Proizvodi sadrže probrane sastojke organskog i prirodnog porijekla, dermatološki su ispitani  i ne sadrže parfeme, boje i alkohol. Ujedinjuju jedinstvena i obnavljajuća svojstva cvijeta nevena s umirujućom aloe verom,uljem sjemenki bijele limnante i biranom mješavinom biljnih ekstrakata te su posebno blagi i nježni prema osjetljivoj dječjoj koži.

dr organic

Dječja linija sadrži sljedeće proizvode:

 Gel za kupanje od glave do pete (250 ml) – ujedinjuje svojstva nevena i bijele limnante s umirujućom aloe verom te je posebno blag i nježan prema osjetljivoj dječjoj koži.

Losion za tijelo (250 ml) – dermatološki testiran i bez parfema, ujedinjuje umirujuća svojstva nevena s biranim prirodnim ekstraktima te pomaže očuvati osjetljivu dječju kožu hidratiziranom tijekom cijelog dana.

Hidratantna krema (50 ml) – hranjiva hidratantna krema formulirana s blagim svojstvima nevena i probranom mješavinom biljnih ekstrakata uključujući aloe veru i ehinaceju pomaže u zaštiti i njezi osjetljive dječje kože pružajući joj 24-satnu hidrataciju. 

Foto: PR

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI