Duhovni učitelj novog doba koji je zaintrigirao javnost: „Naš svijet visi o koncu, a konac je…“

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Američki duhovni učitelj Adyashanti širi svoju filozofiju i djeluje od 1996. godine. Njegovo duhovno učenje nije vezano ni za jednu religiju, tradiciju ili ideologiju. On smatra da je istina neograničena te da je kao takva lišena ikakvog utjecaja. To stajalište iznosi i u knjigama „Put oslobođenja“ i „Izravni put“ koje vas vode kroz duhovnu avanturu kakvu još niste iskusili ili ste tek samo zagrebali po površini.

Knjiga „Put oslobođenja“ pruža uvid u to kako izgleda duhovno prosvjetljenje, kako doći do njega i, naposljetku, kako se nositi s istinom do koje ste u mogućnosti doći. Posve izravno i „bez pardona“, ovaj duhovni učitelj postavlja pitanja, ali nudi i odgovore na ista: zbog čega to ljudi ostaju u svojim oklopima i ne daju se izvan okvira svoje iluzije života?

„Naš svijet visi o koncu, a konac je vrlo tanak. Buđenje u stvarnosti više nije mogućnost; to je imperativ. Otplovili smo brodom zablude koliko god nas je mogao odnijeti. Zbacio nas je na obalu i sad smo nasukani na opustošenoj zemlji.“ (iz knjige „Put oslobođenja“)

Na prethodnu knjigu nastavlja se „Izravni put“ u kojoj Adyashanti nudi 30 različitih praksi za postizanje buđenja. U ovoj knjizi nude vam se alati kojima je primarni cilj shvatiti unutarnje biće, biće koje vi uistinu jeste. U primjenama ovih praksi, Adyashanti ističe da se trebate prepustiti intuiciji vlastitog „ja“, da trebate pristupiti s iskrenošću i bez zadrške jer je to jedini pravi način da biste došli do Izravnog puta prema sebi, a ne prema egu.

„U najboljem slučaju, ego je funkcionalan alat koji vam neko vrijeme pomaže u kretanju svijetom, a u najgorem slučaju, to je noćna mora koja se čini suviše stvarnom.“ (iz knjige „Izravni put“)

Knjige izdaje Budilnik izdavaštvo, zgrabite svoje primjerke ovih knjiga putem službene stranice www.budilnikizdavastvo.hr ili u svim boljim knjižarama.

Autorica teksta: Ivana Devčić


Darujemo jednu čitateljicu!

Pravila su jednostavna:

  • Kako biste sudjelovali u darivanju, u komentare ispod na webu nam ostavite poruku #She4She
  • Možete se prijaviti samo jednom
  • Podijelite s nama svoja iskustva, komentirajte, preporučite prijateljima… Vaše nam je mišljenje važno!
  • Pratite nas putem društvenih mreža Facebook , Instagram i YouTube

Prijave primamo do 12. studenog točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI