Elvis Stanić najavio novi album i turneju! – Music Box – Glazbeni portal

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Elvis Stanić najavio novi album i turneju!

Elvis Stanić, jedan od najboljih domaćih suvremenih gitarista i harmonikaša, najavljuje novi album “Insomnia” i tom prigodom kreće na turneju na kojoj će se zaustaviti u Čakovcu, Šibeniku, Zadru i Zagrebu.

“Insomnia” je prvi Elvisov album u četiri godine te ne skriva uzbuđenje zbog njegovog skorašnjeg izlaska:
Nakon četiri godine veselim se što mogu najaviti naš novi album ‘Insomnia’ ili ‘Nesanica’. To je motiv koji nam je svima bio blizak u posljednje dvije godine, a iz neprosppvanih noći nastala je potpuno nova, potpuno drugačija glazba od onog što smo svirali niz godina.

U tom introvertnom vremenu, okrenuvši se samom sebi, pronašao sam neke druge, drugačije zvukove, možda više i bliže progressive jazzu, jazz rocku ili smooth atmosphere žanru. Naravno ponovno se glazbeno mičemo dalje i pokušavamo dignuti ljestvicu, da tako kažem, malo više. Sve to ćemo predstaviti uživo na promotivnim koncertima u Čakovcu, Šibeniku, Zadru i Zagrebu. Ako vas zanima što smo novog zakuhali, dođite kušati i čuti. Isključite se i jednostavno prepustite glazbi.“, poručio je Elvis.

Na albumu uz vođu projekta  Elvisa Stanića gostuju i Alba Nacinovich, Ivan Popeskić, Damjan Grbac i Branimir Gazdik. “Insomnia” će svjetlo dana ugledati krajem travnja, a do tada u glazbi Elvis Stanić group možete uživati na koncertima u Čakovcu, Šibeniku, Zadru i Zagrebu za koji će naknadno biti najavljen datum.

Ulaz na sve koncerte, u skladu s trenutnim preporukama Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, bit će moguć samo ako se uz ulaznicu predoči covid potvrda, liječnička potvrda o preboljenju ili potvrda o negativnom testiranju na COVID, ne starija od 48 sati.

Koncerti su sufinancirani putem natječaja „Jer svirati se mora“ provedenog u suradnji Ministarstva kulture i medija RH i Hrvatske glazbene unije.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI