Engleski glazbenik Fink otkazao cijelu turneju, uključujući i koncert u Zagrebu – Music Box – Glazbeni portal

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Engleski glazbenik Fink otkazao cijelu turneju, uključujući i koncert u Zagrebu

Engleski pjevač, tekstopisac, gitarist i producent Fink uslijed trenutne situacije otkazuje cijelu europsku turneju planiranu za proljeće sljedeće godine, a time i nastup u zagrebačkoj Tvornici kulture planiran za 10. svibnja 2022.

Prenosimo Finkovu izjavu: “Dragi prijatelji – donijeli smo tešku odluku o otkazivanju europske turneje planirane za proljeće iduće godine. Teško nam je ovo napisati, ali vjerujte da nam nije bilo lako doći do ovog zaključka. Nas troje smo bili jako uzbuđeni oko ideje da ponovo sviramo za vas. Ali nakon pomnog razmišljanja, shvatili smo da nema načina da učinkovito i sigurno odradimo tako veliku turneju, u toliko puno zemalja, dok ova pandemija bukti. Jako nam je žao svih koji su nas podržali i kupili ulaznice, iskreno se nadamo da ćemo vam to jednog dana moći nadoknaditi. Hvala i našem timu koji je naporno radio na tome da se ovi nastupi dogode. Pokušat ćemo iskoristiti ovo vrijeme da stvaramo novu glazbu, a vratit ćemo se čim budemo mogli. S ljubavlju – Fin, Guy & Tim”

Povrat novca za zagrebački koncert može se ostvariti na prodajnom mjestu gdje su ulaznice kupljene do 31. siječnja 2022.

Foto: Tommy N Lance

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI