Extravagant, jedna od najdugovječnijih lifestyle emisija, proslavila 18.!

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Extravagant, jedna od najdugovječnijih lifestyle emisija, ulazi u svoju punoljetnost. Teme poput mode, ljepote, zdravlja, uređenja interijera, ali i putovanja te gastro užitaka, kao i brojni intervjui s poznatim osobama, i ove će sezone svake nedjelje ulaziti u domove gledatelja.

Povodom početka emitiranja nove, 18. sezone Extravaganta, njegova osnivačica i glavna urednica Maja Uremović, zajedno sa svojim timom, Adrianom Karuzom i Marinom Koprivnikar, okupila je uzvanike u ugodnom ambijentu hotela i restorana Kukuriku u Kastvu.

Maja Uremović i Adriana Karuza

Među brojnim okupljenima na rođendanskom druženju, pojavili su se i poznata lica – modni dizajner Juraj Zigman, glazbenici Damir Kedžo, Eni Jurišić, Vjekoslav Ključarić, Tina Vukov, bivše članice gupe E.N.I., Nikolina Tomljanović i Elena Tomeček Zdjelar te jedna od naših najintrigantnijih pjevačica Alka Vuica.  Osim glazbenih i modnih imena, svečanu večeru uveličale su poznate influencerice poput Ivane Pirizović, Slađane Ostić, Ive Berišić i dr.

Goste je dočekalo piće dobrodošlice Agrolaguna Pera Rose. Uz specijalan riblji meni osmišljen posebno za ovu priliku, pila su se upravo vrhunska vina Laguna. Carpaccio od tune pratio je pjenušac Perla Rose, dok su bakalar na bijelo s lješnjacima, salata od hobotnice, škampi u tempuri i raviol punjen skutom u umaku od kozica i tartufa zaokruženi  Malvazijom Festigia 2020. File plemenite ribe na žaru s kremom od batata i beluga leće sljubljen je uz Castello Festigia 2017, dok je desert flambirane smokve u prošeku s kremom od mascarponea pratio savršeni Muškat žuti Vina Laguna 2020. Za predivnu dekoraciju stola, kao i photo point na ulazu, zaslužan je uvijek kreativan i poseban Chrissart Concept store, ovoga puta u suradnji s Namještajem Mima.

Svoje najnovije modele naočala predstavila je Optika Anda, te su prisutne dame razgledale novitete i složile se kako je Anda lider u kreiranju trendova na području Hrvatske. Da bi dame posebno sjajile tijekom cijele večeri, pobrinuo se elegantan i prekrasan Dellure nakit. Na kraju večeri uzvanici su dobili goodie boxove, čiji sponzori su bili Pietro&Pietro tartufi, Optika Anda, Essence, Agrolaguna, Delicije Aura i Moel.

Extravagant i ove sezone u vaše domove donosi samo lijepe teme, uz puno mode, ljepote i zanimljivih razgovora, a možete ga pratiti svake nedjelje na portalu www.extravagant.com.hr te na njihovoj Facebook stranici.

Foto: Dora Barker

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI