Florence + The Machine i elektronički trio MEDUZA snimili novu plesnu himnu – Music Box – Glazbeni portal

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Florence + The Machine i elektronički trio MEDUZA snimili novu plesnu himnu

Nadareni i uvijek drugačiji Florence + The Machine sve više se bliže datumu predstavljanja svog petog studijskog izdanja pod nazivom „Dance Fever“, a sljedeći korak na putu do toga je nova suradnja.

Naime, remix njihovog singla „My Love“ koji je snimio svjetski poznati elektronički trio MEDUZA od sada je dostupan na svim glazbenim platformama. Ovaj singl već ima jedno remix izdanje za koje je bio zadužen Dave Bayley, frontmen i producent poznatog britanskog benda Glass Animals, koji je ko-producirao i originalnu pjesmu. Ovog puta, MEDUZA predstavljaju pravu plesnu himnu za koju se već očekuje da će ubrzo zavladati klubovima diljem svijeta. Pjesma uvodi slušatelje u atmosferične klupske dubine, euforične i nesputane, dok je ritam – predvođen synth zvukom, obojan melodijom koja evocira osjećaje nadrealnosti.

Singl „My Love“, kao i prethodni „King“ i „Heaven Is Here“, naći će se na nadolazećem petom studijskom albumu „Dance Fever“ , inspiriranim renesansnim fenomenom plesne manije (choreomania) u kojem su skupine ljudi, nekada i hiljade, plesale do iznemoglosti. Izlazak izdanja, za čiju produkciju je bio zadužen nagrađivani glazbeni producent Jack Antonoff, očekuje se u svibnju.

Platinasti hitmejker MEDUZA krajem svibnja stiže u Hrvatsku, u predivnu lagunu Stella Maris u Umagu gdje će kao jedan od headlinera nastupiti na Sea Star Festivalu. Kao jedan od prvih festivala ovogodišnje sezone Sea Star održat će se 27. i 28. svibnja, a publiku će, uz svjetski poznate zvijezde, zabavljati i regionalna imena poput Mimi Mercedez i tam.

Foto: De Wilde

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI