Franka x Sara Jo – sjajan duet regionalnih pop zvijezda – Music Box – Glazbeni portal

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Franka x Sara Jo – sjajan duet regionalnih pop zvijezda

Dvije regionalne pop zvijezde – Franka i Sara Jo snimile su glazbeni duet, priču koja nam opisuje što se dogodi kada između dvije snažne i iskrene prijateljice stane – ON!

Dvije uspješne pop pjevačice, kako na domaćoj glazbenoj sceni, tako i regionalno, duet spremaju još od srpnja ove godine, kada je Sara Jo gostovala na Frankinom solo koncertu u Vodicama, gdje su pokazale kako savršeno funkcioniraju zajedno.
Već dugo imam želju snimiti duet koji odiše ‘ženskom energijom’. Za svoj prvi duet čekala sam savršenu priču i pjesmu! Sara je bila na vrhu liste mojih želja. Na kavi smo shvatile koliko smo slične i kako moramo snimiti pjesmu! Jedan od prvih dogovora bio je da u spotu moramo plesati, što se na kraju i dogodilo”, rekla je Franka kroz osmijeh.

Još prije nego što smo se upoznale, pratile smo jedna drugu i čini mi se da su dugo postojale simpatije i poštovanje s obje strane. Prijedlog da radimo zajedno učinio mi se kao fenomenalna ideja, a gostovanje na Frankinom koncertu u Vodicama bila je potvrda dobrog spoja energija! Ubrzo smo u Bassivity studiju u Beogradu odabrale i pjesmu. Odmah smo se složile između nekoliko pjesama, odlučile se za demo snimku koja je kasnije postala naš zajednički singl – ‘On’“, dodala je Sara Jo.

Pjesma pod nazivom “On” obje pjevačice dovodi u sasvim novu glazbenu situaciju u kojoj publici donose moderan pop zvuk inspiriran španjolskim ritmom i ‘mirisom’ flamenca – što kroz glazbu, što kroz videospot. Priča u režiji Nemanje Novakovića i produkciji NN media pripremala se više od tri mjeseca, a snimana je dva dana u filmskom studiju i na lokacijama u Beogradu. Govori o Njemu, koji vrlo lako može stati između dvije prijateljice, a tko pobjeđuje – doznajemo u videospotu! Za snimanje u studiju tjedan dana je građen filmski set s dvije sobe u kojima se odvija dio zanimljive priče.

Spot nikako nemojte shvatiti ozbiljno! Šalile smo se da nas najviše zanima kako će muškarac redatelj vidjeti ovu priču! I dobili smo njegov zanimljiv, satirični prikaz kako se riješiti frajera koji vas ne zaslužuje. Naravno, to funkcionira samo u zamišljenom, filmskom svijetu“, rekla je Franka.

Na produkciji pjesme radili su Luka Jovanović Luxonee Bojana Vunturišević dok je prateće vokale snimala Darija Hodnik. Svi koji su čuli pjesmu ostali su ugodno iznenađeni zanimljivim pop zvukom – sigurno nas čeka vruća glazbena zima uz Franku i Saru Jo!

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI