Glazbeni Spektakl u Lisinskom sa Zvjezdanom Ružićem, Neli Andreevom i Zborom Nusha – Music Box – Glazbeni portal

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Glazbeni Spektakl u Lisinskom sa Zvjezdanom Ružićem, Neli Andreevom i Zborom Nusha

U srijedu, 8. studenog, Mala dvorana Lisinski zasjat će u posebnom sjaju jer donosimo vam jedinstven glazbeni doživljaj Pianotrona – Zvjezdana Ružića, legendarne bugarske vokalistice, dobitnice Grammyja, Neli Andreeve i njezinog zbora, Nusha.

Zvjezdan Ružić, virtuozni glazbenik i skladatelj, poznat po svojim nevjerojatnim aranžmanima i inovacijama, ponosno će ugostiti Neli Andreevu i njezin zbor Nusha. Njihova suradnja datira još iz 2017. godine, kada su zajedno stvarali čarobne zvuke na albumu Elfin Farewell. Nakon toga, uslijedile su dvije iznimno uspješne turneje 2018. i 2019. godine, što je oduševilo publiku diljem Lijepe Naše.

Zvjezdan Ružić uspio je spojiti hrvatsku i bugarsku glazbenu kulturu u jednu prekrasnu priču, priču koja traje i dalje. Ove godine, Ružić će ponovno ugostiti ove anđeoske glasove u svom projektu Pianotron. Na repertoaru će se naći tradicionalni bugarski napjevi u potpuno novim Pianotron aranžmanima, kao i autorske skladbe Zvjezdana Ružića u izvedbi zajedno s ovim magičnim bugarskim zborom. To će biti večer koja će se pamtiti, obećava nam Ružić.

Ne propustite ovu priliku da doživite glazbenu čaroliju u Lisinskom! Budite dio ove glazbene priče i rezervirajte svoje ulaznice za nezaboravan glazbeni spektakl sada, jer broj mjesta je ograničen! Vidimo se u Lisinskom!

Foto: Matea Smolčić Senčar

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI