Golden Macaron Cappuccino – potpuno novi doživljaj ispijanja omiljenog napitka

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Franck Golden Macaron Cappuccino – pravi desert u šalici

Uz mogućnost više načina pripreme, Franck Golden Macaron Cappuccino predstavlja pravi desert u šalici odličnog okusa s bogatom pjenom. Trenutke predaha tijekom dana često kombiniramo upravo sa šalicom toplog napitka koja je za mnoge poseban dio dana namijenjen samo za njih. Jedan od omiljenih napitaka je cappuccino koji svojim zanimljivim okusima i pjenom predstavlja idealan izbor. Ljubitelji Franck Cappuccina od sada mogu uživati i u neočekivanim okusima novog napitka. Sadrži prirodne sastojke poput kurkume u prahu i đumbira koji ovaj napitak podižu na višu razinu i izgledom i okusom.

Za one koji znaju uživati u neočekivanim okusima

Prirodni sastojci poput kurkume daju ovom napitku predivnu zlatnu boju, a đumbir će zaintrigirati nepce svojim egzotičnim okusom. Inače, kombinacija vrhunskog okusa i boje zbog dodatka kurkume i đumbira podsjeća na popularni Golden milk napitak, odnosno tzv. „napitak od zlatnog mlijeka“. Pruža potpuno novi doživljaj i iskustvo ispijanja omiljenog napitka. Uz to što se izvrsno slažu u šalici cappuccina, već tisućama godina dobro su poznata i moćna antioksidativna, protuupalna i antibakterijska svojstva, zahvaljujući aktivnim sastojcima kurkuminu, glavnom sastojku kurkume i gingerolu u đumbiru, koji su s novim Franck Golden Macaron Cappuccino dobili novo ruho.

Zanimljivost ovog napitka leži i u načinu pripreme. Može se pripremiti na različite načine – ovisno o tome pijemo li ga u hladnoj ili toploj varijanti. Jednostavnim prelijevanjem vrućom vodom ili mlijekom za uživanje u hladnijim danima. Priprema s hladnim mlijekom i kockicama leda rezervirana za pravo osvježenje.

Bez obzira na način pripreme, Golden Macaron Cappuccino oduševit će svaki put, a zbog svoje zlatne boje i prirodnih sastojaka zavoljet će ga svi koji vole kušati različite okuse i znaju uživati u finim slasticama.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI