Grickalice u kojima ćete uživati i još su zdrave!

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Filmska večer, druženje s prijateljima ili dan proveden na poslu uvijek bolje prođu uz malo grickalica. One nas smire ako je film prenapet ili posluže kao dobar međuobrok kako bi izdržali do ručka ili večere. Zapravo su sastavni dio prehrane mnogih od nas, a uvijek se trudimo jesti ih što manje kako ne bi negativno utjecale na naše cjelokupno zdravlje. No, ako pronađete zdrave grickalice imate jednu brigu manje i možete se potpuno opustiti te uživati u njima.

EKOZONA, prvi hrvatski brend certificiranih ekoloških proizvoda, u svojoj ponudi ima različite vrste zdravih grickalica koje vas neće razočarati. Prednost ekoloških namirnica je u tome što ne sadrže tvari koje su štetne za zdravlje. Isto se odnosi i na pakiranje, skladištenje i čuvanje namirnica pri čemu se ne koriste nikakve kemikalije. Svi proizvodi zadovoljavaju zaista stroge kriterije ekološkog uzgoja i posjeduju certifikate najviših ekoloških standarda te se radi o namirnicama koje su što je manje moguće procesirane i rafinirane. Važno je napomenuti da ovakav način uzgoja i proizvodnje nikako ne utječe na njihov okus i mogućnost da u njima uživate jednako kao i u drugim grickalicama. Može li bolje?

Ljubiteljima hrskavih grickalica jedan od favorita mogao bi biti EKOZONA čips od leće i krumpira koji je blago dosoljen himalajskom soli. Lagani čips od riže koji je napravljen od cjelovitog zrna riže može poslužiti kao odlična zamjena za kruh i izradu maštovitih kanapea kojima ćete oduševiti prijatelje na večernjem druženju. A ukusni čips od jabuke pravi je sinonim za zdravu grickalicu. On je pripremljen od jabuka iz organskog uzgoja te se pri izradi koristila posebna metoda sušenja u pećnici.

Ako su vam ipak draže grickalice kao što su štapići tada bi definitivno mogli probati klasične EKOZONA integralne štapiće napravljene od cjelovitog pšeničnog ili pirovog brašna s kokosovim uljem i himalajskom soli. Oni mogu biti izvrstan odabir za brzi zalogaj kada vas uhvati želja za grickanjem, a ručak je ipak predaleko.

Namjeravate li provesti vikend uz filmski maraton i prijateljsko druženje sada je pravo vrijeme da se opremite sa zdravijim varijantama grickalica. Ideju za njih imate, na vama jedino preostaje da se udobno smjestite, odaberete film i uživate!

EKOZONA proizvodi su dostupni u svim bolje opremljenim i specijaliziranim trgovinama, a pregled asortimana možete pronaći ovdje.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI