Harlan Coben: Utočište – She

Autor

KATEGORIJA

PODIJELINakladničke kuće Znanje i Vorto Palabra donose tri primamljiva naslova iz pera tri majstora žanrova krimića i trilera.

Prvi je Osamnaest ispod ništice, napet psihološki triler autora Stefana Ahnhema, majstora nordijskog noira, koji nakon Žrtve bez lica i Devetog groba u novom slučaju inspektora Riska preciznije nego ikad oslikava zločinački um i kompleksne sudbine onih koji su posvetili živote borbi protiv zla.
Drugi je Utočište, roman o obiteljskim tajnama skrivenim ispod površine, a kojeg donosi majstor zapleta i preokreta, Harlan Coben, dok je treći Smola, danske autorice Ane Riel. Napet je ovo i neizmjerno dirljiv roman koji priča o tome što se dogodi kad nekoga volite previše – kad želja da nekog zaštitite i duboka ljubav postaju nešto što će tu osobu nepovratno ozlijediti.

Romani Osamnaest ispod ništice, Utočište i Smola dostupni su u svim bolje opremljenim knjižarama diljem Hrvatske, te na webshopu znanje.hr.

Utočište (Run Away), Harlan Coben

Simon Greene uspješni je njujorški odvjetnik, suprug i otac troje djece. Njegova najstarija kći Paige pobjegla je od kuće i postala ovisna o drogama i nasilnom dečku Aaronu. Simon i supruga Ingrid mnogo puta su joj pokušavali pomoći i odvesti na odvikavanje, međutim Paige svaki put misteriozno nestane.

Jednoga dana Simon ugleda Paige kako svira gitaru na klupi u Central Parku. No ona nije djevojka kakvu Simon pamti. Ova je žena izgubljena, prestrašena i očito u nevolji. On je zamoli da se vrati kući, no ona pobjegne i ponovno joj se gubi svaki trag.

Tražeći Paige, Simon ulazi u mračan i opasan svijet za koji nikada nije znao da postoji. Svijet gdje vladaju kriminalne bande, gdje je droga glavna valuta, a ubojstva su dio svakodnevice. Simon saznaje da se Paige promijenila još tijekom studija dok je bila opsjednuta  predavanjima iz genetike i otkrivanjem obiteljskog stabla, pa kreće u pronalaženje tajni koje su Paige natjerale u bijeg…

Darujemo jednu čitateljicu!

Pravila su jednostavna:

  • Kako biste sudjelovali u darivanju, u komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #She4She
  • Možete se prijaviti samo jednom
  • Pratite nas putem društvenih mreža FacebookInstagram i YouTube
  • Podijelite s nama svoja iskustva, komentirajte, preporučite prijateljima…Vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 1. listopad točno u podne.

Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Source link

Autor

PODIJELI