Hrvatska je dobila prvu božićnu pjesmu na francuskom koja grije na prvo slušanje – Music Box – Glazbeni portal

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Hrvatska je dobila prvu božićnu pjesmu na francuskom koja grije na prvo slušanje

Vedran Šarić (34), umjetnički Védran, slavonac sa zagrebačkom adresom predstavlja svoj prvi singl “C’est Noël” (“Božić je”).

Nakon suradnji s Lu Jakelić, Matijom Cvekom i Nikom Turković, ohrabrio se pokazati svijetu kako jedan bubnjar pjeva i svira gitaru.

“Nikad nisam planirao raditi božićnu pjesmu, nisam taj tip, ali mi se jednostavno dogodila i hvala joj na tome”, rekao je Vedran o svojem prvom singlu i dodaje kako sve što slijedi polazi iz spoja ljubavi i očaja. U posljednjih 10 godina napisao je više od 20 pjesama koje su jednostavno predugo stajale u diktafonu. Vedranov plan je prebaciti ih na album do ljeta iduće godine.

Zašto francuski?

Osim što je veliki fan kroasana, pjevanje na francuskom motivira ga u želji za usavršavanjem jezika i uživa u tom procesu. Baš zbog toga album koji je u planu bit će na francuskom, ali i na engleskom. Osim glazbe, Vedrana ste mogli vidjeti u nekoliko reklama poznatih domaćih i stranih brendova. Najponosniji je ipak što je većinu svog života posvetio radu s djecom kroz sportsku animaciju i babysitting.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI