I zimska obuća može biti moderna!

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Skijanje je savršeno vrijeme i rijetka aktivnost u kojoj zajedno može uživati cijela obitelj ili grupa prijatelja na ludom provodu. Ono je ujedno i vrhunska rekreacija i odmor od naporne radne godine.

Na skijanju je najvažnija oprema, ona je dugoročno ulaganje, za razliku od “opreme” koja nam treba za ljetovanje. Skije i pancerice trebale bi s vama provesti nekoliko skijaških sezona pa je bitno da budu kvalitetne. Njih birajte ovisno o svojim skijaškim vještinama. Skijaško odijelo, s druge strane, možete češće promijeniti kako biste bili u trendu na stazi.

Mass – Tamaris čizme, 699,00kn

“Apres-ski” obuća je obuća koja se nosi nakon skijanja, kada jedva čekamo skinuti pancerice i obući nešto mekano i toplo. Posljednjih sezona ova obuća je sve popularnija i više nije važno samo zagrijati stopala. 

Apres ski obuća mora biti i moderna pa u tu kategoriju ubrajamo i ženske zimske čizme koje se mogu nositi svaki dan. Pogodne su za popodnevnu šetnju gradom ali i za provođenje slobodnog vremena na otvorenom jer će stopala u njima ostati suha i topla.

Klasika u modernom ruhu

Ove godine izbor ove obuće je zaista raznolik jer postoji pregršt različitih modela (od sportskih do onih modernijih koji su odlični za šetnju gradskim ulicama), boja i kombinacija s drugim materijalima ili krznom. Klasična obuća za skijanje u modernom ruhu postala je svestrana i popularna čak i među onima koji ne skijaju.

Mass, JCL gležnjač, 729,00kn

Neki modeli su vrlo sportski, poput gležnjača Sorel i JCL gležnjača, dok drugi se mogu nositi u svim dnevnim kombinacijama, kao što su Tamaris, Tom Tailor i Tommy Hilfiger čizme. Dodatak krzna kao što je na Benetton gležnjačama, svaku modnu kombinaciju učine zabavnom. „Apres-ski“ obuća koja je sve popularnija u svakodnevnim kombinacija, upotpunjuje pravi zimski look.

Raznoliku ponudu možete provjeriti na mass-shoes.com i uvjeriti se da ćete biti primijećeni i u trenucima kada je najvažnije da nam nije hladno.

www.mass-shoes.com

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI