“Iduće godine u isto vrijeme”

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Radnja

Minnie Cooper, skromnu pekaricu opuštena karaktera, od samog rođenja prati nesreća. Quinn Hamilton, jin njenome jangu, rođen na isti dan, kao da je pokupio sreću za njih oboje. Quinn ne samo da je ukrao titulu prve bebe rođene u 1990. za svega par minuta, već i ime koje je trebalo biti njeno. Svaki put kada pomisli da će joj život krenuti nabolje, nesreća se svakim novim rođendanom vrati još jača, tek toliko da pokaže da još uvijek nije gotova s njom.

Nakon 30 godina slučajnih susreta, tijekom proslave Nove Godine, sudbina napokon spaja Minnie i Quinna. Minnie tada dobije priliku uvjeriti se da je Quinn zaista pravi srećković: ne samo da je zgodan, šarmantan i uspješan – već uz sve to ima i savršenu djevojku! Ali, ako su njih dvoje zaista različita sorta, kako to da se ne mogu prestati susretati? I zašto se, kvragu, nakon svakog susreta oboje ne mogu suzdržati od nade da između njih nikne nešto više…

Dirljiva priča koja vraća vjeru u ljubav, Iduće godine u isto vrijeme pokazuje nam na koje nas načine sudbina spaja s onima kojima se najmanje nadamo – bez obzira na sve prepreke.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI