Industrial metal atrakcija Author & Punisher ovog tjedna premijerno u Močvari – Music Box – Glazbeni portal

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Industrial metal atrakcija Author & Punisher ovog tjedna premijerno u Močvari

One-man industrial metal atrakcija iz San Diega, Author & Punisher, premijerno dolazi u Močvaru u petak 1. travnja 2022.

Zagreb će po prvi puta doživjeti brutalni drone doom industrial live nastup ovog kreativca. Iza imena se krije Tristan Shone, a projekt Author & Punisher započeo je 2004. godine s idejom da pomoću ručno rađenih strojeva i zvučnika koje sam kontrolira proizvodi cijeli niz zvukova. Koristeći mehaničke uređaje koji se oslanjaju na industrijsku automatizaciju i robotiku, glazba se fokusira na njihovu međusobnu interakciju.

Shoneove pozadina u mehaničkom inženjerstvu i umjetnosti dala je plodno tlo za ovakvo glazbeno stvaralaštvo. Kroz sedam albuma i jedan EP pokazao je nekonvencionalnost i upornost u stvaranju. Upravo to mu je donijelo suradnje s imenima kao što su James Kent iz Perturbatora ili Danny Carey i Justin Chancellor iz Toola, koji se pojavljuju na novom albumu. Premijerni dolazak u ove krajeve poklapa se s europskom turnejom i izlaskom novog albuma “Krüller” koji će biti objavljen u veljači. Uz zvuk koji proizlazi iz njegovih ručno rađenih strojeva, na novom uratku dodaje i gitare, te vokalne procesore. Melodija i dalje ostaje u srži njegove glazbe, a sve je podebljano distorzijama i synthevima. Prilika za čuti jedinstveni zvuk ovog kreativca, te ujedno i novi album, bit će u zagrebačkoj Močvari ovog tjedna, a na pozornici će mu se pridružiti gitarist Douglas Sabolick iz benda Ecstatic Vision. Kao predizvođač nastupit će Mvtant iz Teksasa.

Ulaznice su u pretprodaji po cijeni od 100 kn sve do 31. ožujka. Na dan koncerta ulaznice će koštati 120 kn. Ulaznice su dostupne na svim fizičkim prodajnim mjestima Eventim sustava kao i online na www.eventim.hr.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI