Inovativne i stylish Zepter hyperlight naočale

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Modni dodatak koji je puno više od toga. Sunčane naočale su zasigurno jedinstveni dodatak za savršen outfit. Odabrati najbolje naočale znači odabrati najkvalitetnije koje će najbolje istaknuti vaš modni izričaj, ali i koje će vas bezbrižno čuvati od sunčevih zraka. Svakako najbolji odabir su Zepter hyperlight naočale s kojima vidite bolje, osjećate se bolje, mislite bolje i djelujete bolje u svakodnevnom životu.

Zepter hyperlight naočale su lijepog, modernog i elegantnog dizajna, ali su i naočale koje poboljšavaju koncentraciju, pažnju, pamćenje, san, produktivnost i oštrinu vida, a ublažavaju  simptome depresije, umora i refleksije te ubrzavaju proces donošenja odluka.

‘Zepter hyperlight naočale sa svojim brojnim karakteristikama s naglaskom na inovativnu tehnologiju, zasluženo zauzimaju lidersku poziciju na tržištu kao i brojni zadovoljni korisnici najbolji je pokazatelj uspješnosti inovacija na tržištu’, istaknula je Kata Pavlović, direktorica Zepter Hrvatska.

Na temelju Zepterove patentirane tehnologije i početnih znanstvenih pilot studija možemo preporučiti nošenje hyperlight naočala kao zamjenu za sunčane naočale, za blokiranje UV i visoko energetske plave sunčeve svjetlosti, kao i za mogući opuštajući učinak, poboljšane procese donošenje odluka i zaštitu od štetno plavo-ljubičastih svjetlosti koje emitiraju LCD i LED zasloni.

Hyperlight naočale, štite od unutarneg zračenja od umjetnih izvora svjetlosti kao i štetno zračenje prirodnog sunčevog svjetla. Hyperlight naočale poboljšavaju kognitivne sposobnosti, poboljšavaju vid, imaju anti-aging djelovanje te promoviraju prirodnu hormonsku ravnotežu. Hyperlight naočale vam pomažu da vidite bolje, osjećate se bolje, mislite bolje i djelujete bolje u svakodnevnom životu.

Hyperlight naočale imaju brojne karakteristike uz jedinstvene prednosti na polju sunčanih naočala što ga čini ponosnim liderom na tržištu. Svi naši proizvodi baziraju se na vrhunskoj kvaliteti, originalnom dizajnu i naprednoj tehnologiji na temelju zaštite ljepote i zdravlja.

Zepter je sinonim za kvalitetu kao i preteča uređaja baziranih na inovativnim tehnologijama. Upravo je ulaganje u inovativnu tehnologiju rezultiralo portfeljem uređaja koji zasigurno zauzimaju lidersku poziciju na tržištu.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI