Inovativni programi mršavljenja i vrhunska dermatološka usluga noviteti su u ponudi Poliklinike LabPlus

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Uzrokovani lošim načinom života, lošom prehranom i korištenjem upitnih proizvoda. No, odakle krenuti ako ste već isprobali toliko toga, a bez dugotrajnih rezultata?

Najbolje iz svijeta zdravlja i ljepote

Nakon niza godina uspješnog rada na području medicinske dijagnostike, mikrobiologije i medicine rada, Poliklinika LabPlus odlučila je proširiti ponudu upravo s onime što nedostaje na našem tržištu. Tako je nastala ideja o Nutrilab centru za mršavljenje s inovativnim programom za dugotrajne rezultate. Uz njega, osnovan je i DermaLab – laboratorij ljepote koji rješava sva vaša dermatološka pitanja. A da je odluka bila ispravna, potvrđuju brojni pozitivni dojmovi klijenata čija impresivna brojka raste iz dana u dan. Ako i vas muče navedene problematike, donosimo više detalja zašto odabrati upravo njih.

Nutrilab centar za mršavljenje

Za sve one koji su kroz život, žaleći se na težinu, dobili odgovor poput “jednostavno je – unosi manje kalorija nego što potrošiš”, U Nutrilabu vas očekuje potpuno drugačiji pristup. Savjetovalište je do danas pomoglo velikom broju ljudi ne samo smanjiti težinu, već i promijeniti pogled na prehranu i mršavljenje. Zar ne bi to i trebao biti ultimativni cilj za cjeloživotne rezultate? Znate li da se višak kilograma povezuje s više od 50-ak zdravstvenih komplikacija, a već gubitak od 5 do 10 % od početne tjelesne mase značajno smanjuje rizik od zdravstvenih komplikacija. Upravo se na tome temelji njihov individualan pristup svakom klijentu. Uz korak po korak i dan po dan, prilagođavaju se vašem životnom stilu, namirnicama koje volite i koje su vam lako dostupne.

Kako i sami kažu: “Kroz interakciju svoje pacijente educiramo o prehrani, a sve što savjetujemo – na jednostavan i kreativan način objašnjavamo pacijentima. Vjerujemo da je edukacija, razumijevanje prehrane i metabolizma ključ uspjeha naših pacijenata!” U sklopu njihovog centra za mršavljenje u Zagrebu i Splitu koristi se najsuvremenija dijagnostika i niz laboratorijskih pretraga prema kojima kreiraju planove i programe, a koji se određuju prema potrebama klijenata. Centar je opremljen i posebnim medicinskim uređajem InBody 270 za analizu sastava tijela te brojnim edukativnim materijalima i sadržajem za savjetovanje o prehrani.

DermaLab

Na praktičan način i s potpunim povjerenjem sve svoje dermatološke probleme možete riješiti na jednoj adresi. Laboratorij ljepote DermaLab na jednom mjestu pruža najcjelokupniju ponudu usluga medicinske, estetske i korektivne dermatologije. Provedbu tretmana, preglede, dijagnostiku i liječenje obavlja dr. Snježana Komadina, spec. dermatovenerologije s višegodišnjim iskustvom u dijagnostici i liječenju kožnih oboljenja. Dr. Komadina višestruko je nagrađivana titulom “Naj doktora” na istoimenoj webstranici, a kroz konstantne edukacije i inovativne pristupe, možete biti sigurni da će vam preporučiti najbolji tretman i njegu, bez obzira na dermatološke izazove koje imate.

 

U DermaLabu se bave i dječjom dermatologijom što je svakako korisna informacija za sve roditelje. Osim medicinske dermatologije, u ponudi je i ona estetska te korektivna. Počastite se dermalnim filerima, pomladite PRP terapijom ili botoxom, a sve ove i brojne druge tretmane rezervirajte s povjerenjem već danas!

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI