Ischariotzcky nastavljaju otkrivati nadolazeći album – poslušajte novu pjesmu “Temper” – Music Box – Glazbeni portal

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Ischariotzcky nastavljaju otkrivati nadolazeći album – poslušajte novu pjesmu “Temper”

Breljanski bend Ischariotzcky objavio je novi singl „Temper“ s kojim nastavlja uvoditi u nadolazeći album. 

Joško Klarić kao autor glazbe i teksta i ovoga puta predstavlja svoj prepoznatljivi indie pop zvuk. “Tema pjesme je kako i naziv aludira propitivanje vlastitog temperamenta i postavljanje konstantnog pitanja je li uopće moguće mijenjati sebe u ovom stadiju života. Što smo sve izgubili zbog usađenog ili naučenog i može li išta i itko na ovom svijetu dovoljno utjecati kako bi popravili svoje mane i prestali ponavljati greške.”

Singl “Temper” prati i video spot koji se nastavlja na temu, a prenosi glavnu poruku – trenutna promjena ili novi početak ne znači da se stara navika neće vratiti.

Spot je nastao uz pomoć dosadašnjih suradnika iz BONK studija, a sniman je u Leekarija Barber Shop u Splitu. Joško Klarić potpisuje režiju spota, a pridružio se i Nevenu Marincu s kojim je zaslužan za miks i master singla.

Produkcijski Ischariotzcky nastavlja eksperimentirati sa zvukom. Predstavljajući nove instrumentacije i efekte, oblikovali su vlastiti izričaj. Nakon što je sa singlom “Commitment” bend napravio proboj na inozemno tržište, vrteći se na četiri kontinenta, nasljednik “Fury Of The Nile” nastavio je uspjeh, te oba singla broje 80 000 preslušavanja na Spotifyju diljem svijeta. Novi singl “Temper” nastavlja davati uvid u nadolazećem albumu benda Ischariotzcky.

Foto: Andrea Topić

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI