Ischariotzcky singlom “Too Gold” još bliže novom albumu – Music Box – Glazbeni portal

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Ischariotzcky singlom “Too Gold” još bliže novom albumu

Breljanski bend Ischariotzcky objavio je novi singl „Too Gold” koji će se naći na nadolazećem studijskom albumu.

Joško Klarić kao autor glazbe i teksta i ovoga puta predstavlja svoj prepoznatljivi indie pop zvuk. “U pjesmi “Too gold” me vodila misao kako negativne reakcije lako postanu i stil života, jednako kao u što god uložimo dovoljno vremena postanemo u tome profesionalni, bila to pozitivna ili negativna osobina.”

Singl “Too Gold” peta je pjesma objavjena nakon albuma “Recovery”, a još jedan primjer smjera u kojem ide nadolazeći album. Pjesma je snimana u studiju Konoba u Brelima,  mix i master potpisuju Neven Marinac i Joško Klarić, dok je za prateći vizual zaslužan Duje Medić.

Svoj prvi studijski album „Recovery“ breljanski je bend objavio krajem 2018. za LAA, uhvatio nominaciju za nagradu Rock’n’Off i mnoge samostalne i festivalske nastupe. Na novim pjesmama produkcijski Ischariotzcky nastavlja eksperimentirati sa zvukom, a predstavljajući nove instrumentacije i efekte, oblikovali su vlastiti izričaj. Nakon suradnje s J.R. Augustom u pjesmi „Trouble“, sa singlom “Commitment” bend je napravio proboj na inozemno tržište vrteći se na četiri kontinenta, nasljednik “Fury Of The Nile” nastavio je uspjeh, a uz singl “Temper”, kao i novi “Too Gold” nastavljaju davati uvid u nadolazeći album.

Foto: Andrea Topić

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI