Ispadanje kose u jesen je normalno, ali…

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


U jesen većina ljudi primjećuje gubitak više vlasi no inače, i to se naziva sezonsko opadanje kose. Švedski znanstvenici su otkrili da kosa žena ulazi u fazu mirovanja najčešće u srpnju, što znači da telogen faza ili faza mirovanja kod većine završava nakon stotinjak dana, od listopada nadalje.

Također, kosa je nevjerojatno osjetljiv barometar i stanice kose su, nakon koštane srži, druge po brzini proizvodnje stanica u tijelu. Stoga je razumljivo da kosa često prva strada kad je tijelo uznemireno, kad se mora boriti protiv neke bolesti ili iz rezervi izvući tvar koja mu je potrebna. Opadanje kose često može upozoriti na probleme i kad nema drugih simptoma bolesti.

PISKAVICA I RUŽMARIN LOSION PROTIV OPADANJA KOSE

Ekstrakt sjemenki piskavice i eterično ulje ružmarina pomažu potaknuti brži rast kose te doprinose boljoj gustoći i volumenu. Lagana tekuća tekstura losiona obogaćenog pantenolom brzo se upija u kožu vlasišta, njeguje i ne masti kosu. Bez dodanih bojila i mirisa.

Nanesite losion aplikatorom direktno na suho vlasište i nježno umasirajte. Ostavite da odstoji barem pola sata ili duže, zatim operite i uobičajeno stilizirajte kosu. Tretman se može koristiti ovisno o potrebi, prije svakog pranja ili češće. 

Može utjecati na nijansu svjetlijih tonova kose.


Darujemo jednu čitateljicu!

Pravila su jednostavna:

  • Kako biste sudjelovali u darivanju, u komentare ispod, na webu napišete #kosa
  • Za one koji imaju problema, priznat ćemo i prijave na našem Facebooku
  • Pratite nas putem društvenih mreža Facebook , Instagram i YouTube
  • Možete se prijaviti samo jednom
  • Preporučite nas prijateljima, komentirajte… Vaše nam je mišljenje važno!
  • Ako imate problema s prijavom, proučite https://she.hr/kako-sudjelovati-u-nasim-darivanjima/

Prijave primamo do 30. rujna točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI