Isplativo i elegantno tuš rješenje u ravnini poda za male i velike kupaonice

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


 Geberit Nemea za vrhunsko iskustvo tuširanja

S tuš kadom Nemea Geberit nudi isplativo, jednostavno i elegantno rješenje za kupaonicu. Bijela tuš kada izrađena od akrila dostupna je u sjajnoj ili mat izvedbi i to u devet veličina što omogućava prilagodbu različitim vrstama kupaonica. Tuš kade u razini poda.

Kada je riječ o rješenjima za tuševe u ravnini poda, akrilne površine za tuširanje odavno su se pokazale kao isplativo i estetski prihvatljivo rješenje. Lako se čiste, pružaju ugodan, topao osjećaj i iznimno su otporne. Kao rezultat toga, Geberit je proširio svoju ponudu tuš kada. S Geberit Nemeom sada pušta na tržište rješenje koje je prikladno za male i veće kupaonice.

Tuš kada Geberit Nemea dostupna je u sjajnoj ili mat varijanti u bijeloj alpskoj boji. Površina tuša je opremljena otpornošću na klizanje klase A. Na raspolaganju je ukupno devet veličina između 80 × 80 cm i 90 × 140 cm. Odvod standardnog promjera 90 mm ima eliptični bijeli poklopac s elegantnim kromiranim rubom. Dodatni umetak u obliku češlja ispod poklopca sprječava začepljenje sifona i pojednostavnjuje čišćenje.

Nemea Umetak za cesalj
Umetak za češalj nalazi se ispod elegantnog poklopca i sprječava začepljenje odvoda

 

Jednostavna ugradnja

Kako bi osigurao strukturno ispravnu ugradnju površine za tuširanje, Geberit nudi isprobani set s nožicama i traverzama. Alati nisu potrebni za pozicioniranje i poravnavanje nožica. Jednostavna ugradnja ove tuš površine prava je dodana vrijednost za instalatere.

 

Geberit Nemea set za instalaciju

Devet dimenzija

Izbor od devet veličina kreće se od 80 x 80 cm do 140 x 90 cm.

Nemea dimenzije, tus kade u razini poda
Dimenzije tuš kade Geberit Nemea

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI