IVY – revolucija u svijetu pametnog nakita

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Možete li zamisliti da sve što radite u danu, svaka vaša aktivnost, svaki vaš stres, svaka vaša sreća, odjednom poprimaju dublje značenje? IVY pametan nakit daje dublje značenje svakom vašem pokretu i svakom vašem osjećaju.

Ivy je posebno dizajniran za žene i žensko tijelo. Putem najnaprednijih senzora neprekidno tijekom dana i noći nadzire tjelesne reakcije i svakodnevne navike, dajući cjelovit uvid u životni tempo. Pametna narukvica detaljno bilježi kretanje, hidrataciju, otkucaje srca, ritam disanja, tjelesnu temperaturu, spavanje, menstrualni ciklus i brojne druge značajke.

Uređaj prati vaše vitalne zdravstvene podatke, životne navike i cikluse te kroz aplikaciju pruža savjete koji vode žene da bolje upoznaju same sebe i ostvare svoj optimalan wellness.

Bellabeat je lider u stvaranju wellnes tehnologije namijenjene isključivo ženama. Glavna misija tvrtke oduvijek je bila osnažiti i osvijestit žene da se inovativnom tehnologijom i analizom zdravstvenih podataka služe u svrhu otkrivanja i poboljšanja vlastitih životnih navika.

Ivy danju i noću prati zdravlje žena

Bellabeat pametni nakitIvy je nasljednik Bellabeat Leafa, prvog pametnog nakita tvrtke, koji je Business Insider proglasio najboljim pametnim nakitom. Do sada je prodano više od dva milijuna komada.

Ivy danju i noću prati zdravlje žena. Filtrira prikupljene podatke putem aplikacije u vizualnu nadzornu ploču, predstavljajući dvije vrste rezultata: ocjenu spremnosti, zdravstvene podatke i wellness ocjenu, podatke o načinu života. Spremnost daje uvid u to kako tijelo reagira na vježbe, posao, san, obavljanje poslova, roditeljstvo i drugo. Wellness prati svakodnevne navike kao što su aktivnost, san, hidratacija, kao i aktivni rad srca te kako oni utječu na tijelo i um. Treća kategorija, ciklus, bilježi menstrualni ciklus, raspoloženje, simptome i još mnogo toga, tako da su žene uvijek svjesne svog ciklusa.

“Veće je bolje u današnjoj tehnološkoj klimi, ali mi smo se odlučili držati svojih vizualnih i dizajnerskih principa razvijajući Ivy da bude minimalistički bez ugrožavanja stila i praktičnosti”, rekao je Sandro Mur, osnivač Bellabeata. “Ivy je umjetničko djelo koje predstavlja temeljne vrijednosti našeg brenda Bellabeat. I ponosan sam kao muškarac što doprinosim proširenju linije proizvoda koji podržavaju i osnažuju žene na njihovim životnim putovanjima. “

Dizajniran za nošenje u svakom trenutku

Pametna narukvica pruža 24/7 podršku i analitiku za svoje korisnice. Izuzetno svestran i prilagodljiv, Ivy je vodootporan, pristaje svakoj odjeći i dizajniran je za nošenje u svakom trenutku, uz do osam dana trajanja baterije.

„Ne postoji aspekt mog života u kojem mi Ivy na neki način ne pomaže jer se na kraju ipak sve svodi na brigu o vlastitom zdravlju”, objašnjava Urška Sršen suosnivačica Bellabeata. „Svi smo skloni zaboraviti kako je svaki aspekt našeg života važan, naš san, naš posao, naše slobodno vrijeme. Ivy se jednostavno uklapa u vašu dnevnu rutinu i suptilno vas podsjeća da se više odmarate, više vježbate, više pijete vode, više meditirate. Sve što je potrebno kako bi dosegnuli zdraviju verziju sebe”.

O popularnosti Bellabeat proizvoda i o vjernosti njihovih klijentica najviše govori činjenica kako se u prvih sat vremena prodaje novog Ivy proizvoda dogodio pad web stanice zbog golemog interesa.

Više o Bellabeatu i novom Ivy proizvodu pronađite na www.bellabeat.com

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI