Iz srca Dalmacije stiže novi hit, produkt noćnih mora Vice Verse i Sexymotherfuckersa – Music Box – Glazbeni portal

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Iz srca Dalmacije stiže novi hit, produkt noćnih mora Vice Verse i Sexymotherfuckersa

“Boraca za kreativnu dalmatinsku pismu još ima”, stiže nam potvrda iz srca Dalmacije gdje su ovoga puta udružili snage Sexymotherfuckersi iz Zadra i Vice Versa iz Splita.

Sexymotherfuckersi, dalmatinski hop cup, kako ga oni vole nazivati, te Vice Versa, dalmatinski metalac, ovoga puta su pripremili pravu glazbenu poslasticu koja će se svidjeti mnogima koji na trenutak žele pobjeći od uobičajenih akorda i melodija koje kruže hrvatskim Jadranom.
“Pjesma ‘Noćne more’ je tužna priča o klasičnom dalmatinskom Galebu koji pokušava zavesti kakvu Čehinju ili Poljakinju na našoj jadranskoj obali, te daje uvid u njegove unutarnje probleme s kojima se on svakodnevno nosi”rekao nam je Marin iz Sexymotherfuckersa, dok je Ivo nadodao“Kako drugačije kanalizirati taj bijes nego kroz žestoku glazbu. Iz tog razloga, poželjeli smo nekog dovesti za suradnju, ali nitko nije bio slobodan osim Vice Verse, pa što ćemo sad.”
O suradnji smo upitali i Vicu za komentar:
“Meni je Zadar uvik bija drag.”

Za pjesmu “Noćne more” je snimljen i spot na području Nina krajem ovog ljeta. Ova naizgled čudna i relativno nespojiva kombinacija žanrova je polučila jednom nadasve zanimljivom pjesmom, koja će vas zasigurno iznenaditi. Osim toga, dokazala je da Split i Zadar stvaraju i čuvaju jednu drugačiju dalmatinsku pismu.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI