Jesen je idealna za promjenu frizure, a ovo su trenutno najpopularnije boje za kosu!

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Trenutno najpopularnije boje za kosu

Možda ćete upravo to poželjeti napraviti kako biste bili sigurni da je odabrana boja za kosu kvalitetna i dugotrajna. A upravo takve su boje za kosu brenda Annyer koji je ove godine proslavio čak 36 godina poslovanja diljem svijeta. Kako sami kažu misija im je “pomoći istaknuti individualnu ljepotu i osobnost jer je svatko od nas drugačiji”. Tome su prilagodili i svoj široki asortiman boja i ostalih proizvoda za styling i njegu kose i tijela. Usput su pripremili i najpopularnije boje za kosu u sezoni jesen/zima!

Intenzivna i njegujuća formulacija Annyer Complete Color Cream boja za kosu obogaćena je prirodnim uljima i keratinom. Rezultat je bogata, dugotrajna i jednolično obojena kosa. Pakiranje sadrži sve potrebno za dobivanje savršenih rezultata bojenja kod kuće, a omjer vrijednosti i cijene će vas pozitivno iznenaditi. Njihova profesionalna linija boja za kosu dugi je niz godina omiljeni izbor frizerskih stručnjaka. Također, u svojoj proizvodnji primjenjuju procese koji brinu o zaštiti okoliša.

Trendi boje za neodoljivi jesenski look

Plavuše kojima je dosadila klasična zlatna ili žuta nijansa, voljet će trend kombinaciju boje bakra, meda i zlata. Djeluje prirodnije i lakša je za održavanje. Brinete ili one koje razmišljaju o toj boji oduševit će odmak od klasičnih smeđih i kestenastih nijansi.

Stručnjaci za styling za sezonu jesen/zima predlažu smeđu boju kao bazu pomiješanu s plavim pramenovima. Time ćete postići efekt tople karamel boje koja se lako kombinira uz sve boje i make up stilove.

 

Crvena je također hit boja jeseni. Potvrđuje to i sve više poznatih svjetskih zvijezda koje upravo ovu boju biraju za svoj novi look. Uz nju, još jedna neočekivana boja je upečatljivo roza. Nekada se koristila za tu i tamo koji pramen, a danas brojne žene hrabro biraju upravo nju za kompletan look.

Za razliku od prijašnjih sezona kada je u trendu bio samo jedan stil frizure ili boje za kosu, za posljednje mjesece ove godine biramo razne stilove i prilagođavamo ih svojoj osobnosti. Tako su u modi i veliki izrasti kao i dvobojan stil gdje se tek pomakom kose otkriva podboja ili drugi sloj. Ombre i balayage i dalje su u trendu, a možete ih kombinirati u spomenutim kombinacijama trenutno popularnih boja.

najpopularnije boje za kosu
Foto: Annyer

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI